En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Canvis al govern espanyol

Edifici de La Moncloa

Canvis al govern espanyol

Temps de lectura: 1 minut

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, anuncia canvis dins del seu executiu. Les actuals ministres Reyes Maroto i Carolina Darias, abandonen el govern per liderar les candidatures de les eleccions municipals de Madrid i Las Palmas, respectivament. 

09:11

Rescat al mar: Salvament Marítim ha rescatat 22 migrants, dos dels quals menors, aquesta matinada en aigües de Cabo de Gata, Almeria. Viatjaven en una pastera neumàtica a motor.

  • Totes les persones rescatades estan en bon estat de salut i han desembarcat al port d'Almeria capital.
08:33

A les 9:00 compareix el president espanyol, Pedro Sánchez, en una declaració institucional. 

  • Tot apunta que anunciarà els noms per substituir les ministres Maroto i Darias, que són candidates a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. 
08:14

Incendi. Els Bombers tenen controlat l'incendi de Camarasa, a la Noguera. Segons el cos, han controlat el foc aquesta nit passada després que durant el diumenge hi treballessin vuit dotacions.

  • L'incendi de vegetació es va declarar a la llera del riu Segre, on han cremat principalment canyes en una zona molt seca.
  • La majoria de comarques catalanes es troben en el nivell 2 del Pla Alfa, que marca un nivell de perill alt o molt alt d'incendi.