Barcelona i Àrea
Foto: | MOSSOS D'ESQUADRA
Fugitius

Caçat un fugitiu d'una màfia alemanya a Ciutat Vella

Foto: | MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d'Esquadra han detingut al districte de Ciutat Vella de Barcelona un fugitiu buscat per Alemanya. Formava part d'una perillosa màfia del país germànic i sobre ell hi havia una Ordre Europea de Detenció i Entrega per pertànyer a una organització criminal dedicada al tràfic de drogues.

Què sabem: El detingut està implicat en diverses transaccions de marihuana i cocaïna durant un llarg període de temps amb els que hauria aconseguit un gran benefici econòmic, segons informa la policia en un comunicat.

Al detall: La detenció es va produir amb "màximes condicions de seguretat" davant la possibilitat que l'home de 37 anys reaccionés de forma violenta. L'individu té una complexió física "extremadament forta" i coneixements d'arts marcials.

  • Les autoritats alemanyes van advertir que el fugitiu s'enfronta a una pena de fins a 15 anys de presó al seu país, fet pel qual podria reaccionar de forma "molt violenta". També hi havia possibilitat que l'home anés armat.

En profunditat: La investigació va conduir els agents a un apartament de luxe al centre de Barcelona.

  • El 27 d'octubre es va produir la detenció després d'un discret seguiment a ell i la seva parella amb l'ajuda d'agents de l'ARRO dels Mossos.
  • El detingut va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar el seu ingrés a presó a l’espera de la seva extradició.