Barcelona i Àrea
Foto: | Europa Press
Eleccions Barcelona

Maragall: "Trias no té les condicions que ell mateix plantejava"

Foto: | Europa Press

L'alcaldable d'Esquerra Republicana a Barcelona, Ernest Maragall, ha assegurat que l'exalcalde de convergència Xavier Trias "no té les condicions polítiques que ell mateix plantejava per presentar-se" a l'alcaldia de la capital catalana.

Per què és important? Tot i que totes les enquestes, i fins i tot el mateix Maragall, apuntin a una victòria frec a frec entre ERC i PSC a la capital catalana, la irrupció de Trias com a candidat de Junts podria fer trontollar el tauler polític a Barcelona.

Què ha dit? En una entrevista al Fax de 8tv, Maragall ha afirmat que Trias "no té les condicions polítiques que ell mateix plantejava per presentar-se".

  • "Veig que li costa prendre una decisió (a Trias)".
  • "Junts té problemes que els està intentant resoldre i en funció d'això, Trias prendrà una decisió o un altre".

A més: Com ha afirmat en múltiples ocasions, Maragall ha insistit en què els comicis municipals es decidiran entre ERC o el PSC. O el que es traduiria entre Maragall o Jaume Collboni, candidat dels socialistes.

Per últim: Fa unes setmanes Trias va passar pel plató del Fax on va assegurar que l'acusació falsa contra ell de què tenia dotze milions d'euros a Suïssa "es va fer amb intenció".

  • "L'acusació de tenir diners a Suïssa va ser una peça més per fer-me perdre les eleccions", ha argumentat l'exalcalde.