Barcelona i Àrea
Piromusical de la Mercè 2023
Foto: Piromusical de la Mercè 2023 | EFE
Mercè 2023

T'has perdut l'espectacle piromusical de la Mercè? Recupera'l en vídeo

Temps de lectura: 1 minut
Piromusical de la Mercè 2023
Foto: Piromusical de la Mercè 2023 | EFE

La festa major de Barcelona ha acabat amb l'espectacular piromusical a l'avinguda Maria Cristina. Un espectacle de llums i foc dedicat al festival de música Sónar. 

Què en sabem? Milers de persones es van reunir aquest dilluns a les 22:00 de la nit a l'esplanada de davant de les fonts de Montjuïc per gaudir del piromusical de les festes de la Mercè 2023. 

  • Sense cap mena de dubte, és un dels espectacles més esperats de les festes de la capital catalana.
  • El Piromusical és l'espectacle de música i focs artificials que ha posat el punt final a La Mercè. 

En detall: El Piromusical d'aquest any ha estat dissenyat pels responsables del festival de música electrònica de Barcelona Sónar, coincidint amb el seu 30è aniversari.

  • Els creadors han ofert un recorregut global a través de sons experimentals, veus i ritmes dels cinc continents, sense oblidar les músiques urbanes més conegudes pel públic.
  • Durant l'espectacle s'han sentit cançons de talents catalans com Rosalia, Bad Gyal, Desert o Maria Arnal. A més, també hi han sonat temes d’autèntiques eminències de l’electrònica de ball com Daft Punk, The Chemical Brothers, Buraka Som Sistema, Omar Souleyman o Aphex Twin.

Torna a veure l'espectacle del Piromusical de la Mercè 2023:

En profunditat: Durant 30 minuts, el públic ha pogut gaudir d'un veritable espectacle de llums, focs i música que ha agradat des dels més petits als més grans.