Barcelona i Àrea
Campanya Mossos d'Esquadre i Interior
Foto: Campanya Mossos d'Esquadre i Interior | Mossos d'Esquadra
Violència masclista

Detenen un home per l'assassinat de la seva exparella a Barcelona

Temps de lectura: 1 minut
Campanya Mossos d'Esquadre i Interior
Foto: Campanya Mossos d'Esquadre i Interior | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra detenen l'home que hauria matat la seva exparella el passat 29 de desembre al districte de Sant Martí de Barcelona. 

Per què és important? Aquesta mort és la quinzena víctima per violència de gènere a Catalunya durant el 2023. 

Què en sabem? Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona han detingut un home com a presumpte autor de la mort de la seva exparella. 

  • L'home, de 31 anys, va ser detingut el passat divendres 5 de gener a Barcelona. Aquest dilluns ha passat a disposició del jutjat de violència sobre la dona de la capital catalana. 

En detall: La Choumicha, la víctima de 38 anys, va ser assassinada el passat 29 de desembre a l'interior d'un domicili del districte de Sant Martí de Barcelona. 

D'on venim: Els investigadors van obrir una investigació el passat 29 de desembre després de localitzar el cos sense vida.

  • Les gestions realitzades van permetre la identificació i localització del presumpte autor dels fets que va acabar detingut el passat 5 de gener.
  • El cas continua sota secret d’actuacions.

On demanar ajuda? Les dones que creguin que puguin estar patint violència masclista poden demanar ajuda al telèfon d'atenció i informació: 900 900 120. En cas d'emergència també es pot trucar al 112.

  • Per demanar informació i assessorament es pot recórrer al WhatsApp 601 00 11 22.