Barcelona i Àrea
Imatge de l'operatiu dels Mossos d'Esquadra
Foto: Imatge de l'operatiu dels Mossos d'Esquadra | X / @mossos
Tràfic de drogues

Quinze detinguts en un dispositiu contra el tràfic de drogues a l'àrea de Barcelona

Actualitzat: Dimarts, 20 de febrer de 2024. 15:03
Temps de lectura: 1 minut
Imatge de l'operatiu dels Mossos d'Esquadra
Foto: Imatge de l'operatiu dels Mossos d'Esquadra | X / @mossos

Els Mossos d'Esquadra han activat aquest dimarts al mató un dispositiu contra diverses xarxes presumptament dedicades al tràfic de drogues a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Què en sabem? Hi participen més d'un centenar d'agents dels Mossos d'Esquadra i agents de la comissaria d’investigació, l’ARRO, de la Unitat Canina i de Seguretat Ciutadana.

  • L'operatiu ha començat a primera hora del matí amb entrades i escorcolls a locals com ara naus industrials i també als domicilis dels investigats.
  • Les entrades i escorcolls s'han fet, de moment, a Badalona, però també s'espera fer-ne a Barcelona, municipis del Baix Llobregat, el Maresme i el Vallès.

El més nou: Els Mossos d'Esquadra han detingut finalment quinze persones en el marc del dispositiu contra diverses xarxes per tràfic de drogues.

  • Segons ha informat el cos policial, s'han fet 21 entrades i registres a les regions de Barcelona, metropolitana nord i sud; en municipis com Sant Adrià de Besòs o Vallgorguina.
  • Els detinguts estarien relacionats principalment amb el tràfic de marihuana i haixix. La investigació continua oberta i està sota secret de les actuacions.

En detall: L'operatiu se centra en diverses xarxes dedicades a la producció i venda de marihuana i haixix a l'àrea de Barcelona.

  • En algunes localitzacions també s'investiga la plantació de marihuana i delictes de defraudació d'energia elèctrica.