Barcelona i Àrea
Barceloneta
Foto: Barceloneta | Ajuntament de Barcelona
Successos

Resolt el cas del cadàver trobat a la Barceloneta: detenen el presumpte autor

Temps de lectura: 1 minut
Barceloneta
Foto: Barceloneta | Ajuntament de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui un home de 42 anys com a presumpte autor de la mort d'un home que va ser trobat mort a la Barceloneta el passat 22 de febrer. 

D'on venim? Els agents van localitzar el cos d'un home mort amb signes de violència el passat dimecres al passeig de Joan de Borbó, al barri de la Barceloneta.

Què en sabem? Les primeres indagacions policials ja apuntaven que es podria tractar d’un cas d’homicidi, ja que el cos localitzat presentava indicis de criminalitat.

  • La tasca dels investigadors ha acabat traduint-se en la detenció per part dels Mossos d’Esquadra d’aquest home de 42 anys. 
  • Segons confirma el diari 'El Nacional', el que hauria causat la mort de l'home va ser una baralla entre dues persones sense sostre que va acabar malament.
  • El cas podria ser investigat com un homicidi imprudent; l'agressor de 42 anys no tenia cap intenció de matar l'home de 33 anys.

Situació actual: Està previst que l'home sigui demà entregat al jutjat de guàrdia de Barcelona, que decidirà si ingressa a presó.