Barcelona i Àrea
Mossos d'Esquadra patrullant
Foto: Mossos d'Esquadra patrullant | Mossos d'Esquadra
Successos

Un home mata als seus pares i després se suïcida a Barcelona

Actualitzat: Divendres, 15 de març de 2024. 18:05
Temps de lectura: 1 minut
Mossos d'Esquadra patrullant
Foto: Mossos d'Esquadra patrullant | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort de tres persones, tots membres de la mateixa família, al barri de Sant Martí, a Barcelona. 

Què en sabem? Segons avança 'La Vanguadia', una dona ha aparegut al seu domicili sense vida, mentre que el pare i el fill també han estat trobats morts minuts després a l'interior d'un vehicle a Molins de Rei, després d'haver fugit amb cotxe del primer escenari del crim.

  • El fill hauria assassinat la mare i després hauria fugit del lloc en un turisme acompanyat del familiar.
  • La reconstrucció dels fets que estudien els policies és que un cop han arribat a Molins de Rei, el fill també ha escanyat el pare dins del vehicle i després s'ha tret la vida penjant-se. 
  • La principal hipòtesi és que el fill probablement va matar la seva mare, que s'ha trobat en un pis del carrer de Lope de Vega del Poble Nou i posteriorment el seu pare a Molins de Rei. Després, el parricida s'hauria suïcidat. 

Situació actual: El jutjat d'Instrucció 30 de Barcelona s'ha fet càrrec de la investigació. La comissió judicial ja han iniciat la tramitació per aixecar els cadàvers.