Cultura i Pantalles
Portada del nou disc de Rigoberta Banidni, 'La Emperatriz'
Foto: Portada del nou disc de Rigoberta Banidni, 'La Emperatriz' | ACN
Música

Rigoberta Bandini llança el seu primer disc

Portada del nou disc de Rigoberta Banidni, 'La Emperatriz'
Foto: Portada del nou disc de Rigoberta Banidni, 'La Emperatriz' | ACN

La catalana Rigoberta Bandini llançarà el seu primer disc 'La Emperatriz' el pròxim 7 d'octubre. La cantant ha detallat que el nou treball combinarà temes ja coneguts pel públic amb cançons inèdites. 

Per què és important? Paula Ribó, coneguda com a Rigoberta Bandini, s'ha convertit en una de les artistes més escoltades de l'estat espanyol. A Spotify acumula més d'un milió d'oients mensuals. Les seves lletres reivindicatives i feministes han aconseguit ser tot un èxit en el panorama musical espanyol.

Situació actual: Bandini ha produït més de 15 senzills.

D'on venim: L'artista barcelonina va saltar a la fama amb la seva participació al Benidorm Fest, el festival de RTVE per escollir el representant espanyol per a Eurovisió. La cantant va quedar en segona posició, just darrere de Chanel i el seu 'SloMo'.

  • 'Ay Mamá' va ser la proposta musical de la cantant, un himne feminista que reivindica la figura materna i la normalització d'ensenyar els pits.

A partir d'ara: La proposta musical arriba després que aquest juliol Bandini anunciés la intenció de retirar-se una temporada després de la seva gira de tardor.