Cultura i Pantalles
El cantant Ed Sheeran
Foto: El cantant Ed Sheeran | Europa Press
Pokémon

Ed Sheeran posarà música a Pokémon

Redacció.
Temps de lectura: 1 minut
El cantant Ed Sheeran
Foto: El cantant Ed Sheeran | Europa Press

L'artista britànic Ed Sheeran ha llançat una nova cançó, Celestial, en col·laboració amb The Pokémon Company. El tema apareixerà a les noves sagues Pokémon Escarlata i Púrpura.

Per què és important? El músic britànic és mundialment reconegut per cançons com Perfect, Bad Habits o Shape of You, que compta amb més de tres bilions de reproduccions a Spotify. 

Al detall: Al videoclip del tema apareixen els Pokémons més mítics: Pikachu, Squirtle, Machamp i Snorlax, entre d'altres.

Background: Pokémon va sortir al mercat l'any 1996 i des de llavors ha estat sempre en el top 10 de jocs més venuts de la història.

Previsions: Està previst que les sagues del videojoc, amb la veu cantant d'Ed Sheeran, surtin el 18 de novembre en exclusiva per Nintendo Switch.

Què diuen? Ed Sheeran ha afirmat ser "un gran fan" de la sèrie de dibuixos Pokémon. Ho ha anunciat a les xarxes socials.

  • Kenji Okubo, president de The Pokémon Company International, ha comentat que aquesta és una col·laboració molt especial: "Es pot apreciar clarament el seu amor per Pokémon", fent referència al cantant britànic.
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Etiqueta: Videojocs
Notícies relacionades