Cultura i Pantalles
Xarxes Socials

Samantha Vallejo-Nágera durament criticada per exposar al seu fill

La coneguda membre del jurat de ‘Masterchef’ Samantha Vallejo-Nágera ha rebut crítiques, tant d’usuaris de les xarxes com de famosos, després d’haver publicat un vídeo a les xarxes socials on es veia com renyava al seu fill per veure la televisió a amagades. Davant l’onada de crítiques, Samantha va respondre a la polèmica.

Context: Vallejo-Nágera és una xef espanyola que, des de l’any 2013, ha estat jurat del programa ‘Masterchef’. La també empresària pertany a una coneguda família espanyola molt propera al règim franquista, sent neta del psiquiatre Antonio Vallejo-Nájera, conegut com el Mengele espanyol pels experiments que va realitzar durant el règim franquista. Samantha té quatre fills, i ha estat Roscón, que té síndrome de Down, qui sortia al polèmic vídeo. 

Al detall: 

  • Segons explica la de ‘Masterchef’, Roscón havia vist la televisió a amagades i, per aquest motiu, va decidir castigar-lo. Aquest fet va provocar el plor i les repetides disculpes del seu fill, qui afirmava que no li agrada que li castigui: “No ho vull”.
  • Samantha va preguntar-li al seu fill: “Et portaràs bé? Què faràs?”. Roscón li recordava que no havia pres l’aperitiu, el que va provocar que la seva mare li justifiqués que era perquè havia vist la televisió a amagades.
  • A propòsit d’això, la cuinera advertia a la descripció del vídeo: “És molt dramàtic, no us espanteu. Sempre troba una bona excusa per esquivar una esbroncada”.

 

La reacció dels famosos a les xarxes:

  • Entre la reacció de diversos famosos, el comentari de Mercedes Milà ha estat un dels més compartits: “No li facis això, i molt menys ho gravis, si us plau”.
  • Anabel Pantoja va fer referència al gran impacte que suposava la publicació del vídeo davant dels seus 825.000 espectadors: “Clar que no passa res per posar límits i educar al teu fill, però a la intimitat, i després si vols ho expliques als teus seguidors. Però, filla meva, no veus que ell no és conscient de la repercussió que pot tenir aquest vídeo?”.
  • L’ex gran germana Adara Molinero va demanar respecte a la seva intimitat: “El fas plorar per veure la tele, l’espantes amb castigar-li i a sobre ho graves i ho puges. Crec que hauries de respectar a ell i la seva intimitat”.
  • Qui també es va sumar a les crítiques va ser l’emprenedora María de León: “Aquest tipus d’exposició íntima remou i fa mal”.

La resposta de la Samantha: La famosa membre del jurat de ‘Masterchef’ va decidir esborrar el vídeo i intentar justificar la seva publicació, en veure la gran quantitat de crítiques: “De veritat, no traiem les coses de lloc. Trec moltíssimes coses bones i divertides d'ell i també, de tant en tant, els embolics que crea per ximpleries. A més d'ajudar moltes famílies a afrontar l'educació dels seus fills amb síndrome de Down (que us asseguro que es veuen molt reflectides en el dia a dia d'ell), també crec que no passa res amb posar límits i educar els meus fills”.