Cultura i Pantalles
Foto: | Pixabay
Netflix

Adeu als comptes compartits de Netflix

Foto: | Pixabay

Netflix anuncia la fi dels comptes compartits i començarà a cobrar un extra a partir del 2023 a tots els països. 

Per què és important? Netflix va deixar clar que només podien usar un compte de la plataforma les persones que vivien sota un mateix sostre, i en veure que aquest requisit no s'ha complert, ha decidit començar a cobrar un import addicional.

Què sabem? A l'apartat 'Ajuda' de la seva pàgina web, la plafatorma deixar clar que les persones que no visquin a la mateixa casa "hauran d'utilitzar el seu compte propi per veure Netflix".

  • Netflix verifica el requisit de la llar a través de l'adreça IP, els identificadors dels dispositius i la mateixa activitat del compte. Això permet saber si s'està utilitzant la connexió a internet a la llar del titular del compte associat.

A més:

  • Netflix matisa que el cobrament no serà automàtic. Per donar opcions als usuaris, ha anunciat recentment la possibilitat de transferir els perfils configurats a un nou compte.
  • Xile, Costa Rica i el Perú ja paguen un suplement extra per compartir el compte de la plataforma.

Per últim: La finalitat d'aquest requisit és evitar que altres usuaris, familiars o amics, comparteixin un compte, una situació que ha permès compartir despeses fins ara. 

Etiqueta: Sèries