Cultura i Pantalles
Foto: | 080 Barcelona Fashion
Moda

Què es pot veure a la 080 Barcelona Fashion?

Foto: | 080 Barcelona Fashion

La 080 Barcelona Fashion comença aquest dimarts i durarà fins el 28 d'octubre al Recinte Modernista de Sant Pau. La setmana de la moda catalana comença amb Escorpion, referent en el sector del knitwear (gènere de punt).

Per què és important? Enguany és la 30a edició d'aquest esdeveniment internacional de promoció de la moda i el disseny que es fa a Catalunya.

En detall: El 25 d'octubre comença la setmana de la moda catalana amb Escorpion, All that she loves, Tíscar Espadas, Lola Casadamunt by Maite, Amlul. 

Què sabem? L'acte d'inauguració es fa a les 12:00 del migdia, amb la presència del conseller d'Empresa, Roger Torrent.

  • S'obre un espai al públic que oferirà propostes relacionades amb valors com la innovació, la creativitat i la sostenibilitat. Els visitants podran conèixer les marques patrocinadores i col·laboradores. 

A més: En aquesta edició hi participaran 23 dissenyadors i marques de Catalunya i tot l’Estat.

  • All That She Loves, Amlul, Avellaneda, Custo Barcelona, Dominnico, Eiko Ai, Eñaut, Escorpion, Guillermina Baeza, Habey Club, Is Coming, Larhha, Lebor Gabala, Lola Casademunt by Maite, LR3 Louis Rubi, Martín Across, Menchen Tomas, Reveligion, Simorra, The Label Edition, Tíscar Espadas,Txell Miras, Yolancris. 

Consulta el calendari de la 080 Barcelona Fashion.

 

Etiqueta: Moda