Cultura i Pantalles
Concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi
Foto: Concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi | Twitter Festival Cruïlla
Festival de música

El Cruïlla de Tardor, tot un èxit: més de 30.000 assistents i 6 'sold out'

Concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi
Foto: Concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi | Twitter Festival Cruïlla

Més de 30.000 persones han assistit als diferents espectacles programats a la novena edició del certamen musical Cruïlla Tardor, segons les xifres que aporten els organitzadors de l'esdeveniment barceloní.

Què sabem? Del 10 de novembre al 3 de desembre s'ha celebrat el festival de música Cruïlla tardor. 

  • El punk de Carolina Durante, la bossa nova i el jazz de Rita Payés o el hip-hop de Rayden han format part de l'oferta del certamen.
  • El certamen ha inclòs els primers concerts de Pau Vallvé i Viva Suecia amb els seus nous discos i els darrers de la gira de Payés i Sopa de Cabra.

Al detall: Sopa de Cabra va tancar la gira amb un Sant Jordi ple i emocionat. Amb la col·laboració d'altres artistes del panorama català no van dir adeu, sinó fins aviat. 

A més: L'últim concert del festival va ser el de Rita Payés a l'Auditori de Barcelona, un espectacle que ha exhaurit les entrades.

  • El festival ha tancat el certament amb sis 'sold out' de nou concerts amb Viva Suecia, Sopa de Cabra, Carolina Durante i els dos de Pau Vallvé.

Què diuen? Amb aquest resultat, el Cruïlla Tardor "es consolida com una de les grans apostes de la tardor cultural de Barcelona", ha informat l'organització en un comunicat d'aquest dilluns.

A partir d'ara: El següent festival del Cruïlla és Cruïlla Primavera, que del 10 de març al 22 d'abril programa grups com Natos y Waor, Tiken Jah Fakoly, 31 Fam, Delafé y las Flores Azules, Rufus T. Firefly o The Tyets, entre d'altres.
 

Etiqueta: Música