Cultura i Pantalles
Els protagonistes de la pel·lícula 'Suro', Pol López i Vicky Luengo
Foto: Els protagonistes de la pel·lícula 'Suro', Pol López i Vicky Luengo | Acontracorriente Films
Premis Gaudí

Ja pots votar al Premi especial del públic a la millor pel·lícula de l'any

Els protagonistes de la pel·lícula 'Suro', Pol López i Vicky Luengo
Foto: Els protagonistes de la pel·lícula 'Suro', Pol López i Vicky Luengo | Acontracorriente Films

 L’Acadèmia del Cinema Català ha obert les votacions al Premi especial del públic a la millor pel·lícula catalana del 2022.

Per què és important? L'Acadèmia del Cinema Català té un premi especial en el qual vota el públic, d'aquesta manera també es fa partícips dels premis als espectadors. 

Què sabem? Fins al 16 de gener a les 12 h, els espectadors poden votar el guardó al web premidelpublic.premisgaudi.cat. 

  • Amb aquesta iniciativa, els Premis Gaudí es van obrir a la participació popular fa cinc anys per reconèixer el paper protagonista que juga el públic en el cinema.

D'on venim? El 14 de desembre es van anunciar les nominacions dels Premis Gaudí.

  • ‘Alcarràs’, la pel·lícula de Carla Simón, està nominada amb 14 nominacions, les mateixes que 'Un año, una noche', d'Isaki Lacuesta. 

En detall: Aquestes són les pel·lícules que opten al premi del públic: ‘Alcarràs’, ‘Suro’, ‘Nosaltres no ens matarem amb pistoles’, ‘El fred que crema’, ‘Un año, una noche’, ‘Pacifiction’, ‘La maternal’, ‘Mantícora’, ‘Cantando en las azoteas’, ‘Oswald. El falsificador’, ‘El sostre groc’, ‘Tolyatti Adrift’ i ‘Tadeu Jones 3. La taula maragda’.

En profunditat: Si participes a la votació, entres en un sorteig de dos premis. 

  • Una targeta VIP per anar al cine tot l’any, gentilesa del Gremi de Cinemes de Catalunya, i una subscripció anual a Filmin.cat per veure cinema en línia tot l’any acompanyada d’una subscripció anual a l’edició digital de La Vanguardia. 
  • També s'obsequiaran els dos guanyadors del sorteig amb un lot de vins DO Catalunya.

Per últim: A més, els primers 300 participants s'enduran una subscripció de 30 dies a Filmin.cat i entraran en el sorteig d'una entrada doble per assistir a la Gala dels XV Premis Gaudí el diumenge 22 de gener.

Etiquetes: Cultura Cinema