Cultura i Pantalles
Canet Rock 2022
Foto: Canet Rock 2022 | Twitter: @CanetRock_
Festivals

Canet Rock 2023: Buhos, Joan Dausà, Auxili i Triquell completen el cartell

Canet Rock 2022
Foto: Canet Rock 2022 | Twitter: @CanetRock_

El Canet Rock ha anunciat aquest dimarts el cartell complet dels grups que formaran part de la novena edició del festival que se celebrarà l’1 de juliol a Canet de Mar (Maresme). 

Què en sabem? El festival ha anunciat les novetats del cartell en una festa a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona.

  • Buhos, Joan Dausà, Auxili, Triquell, Pupil·les, Pèl de Gall i Miquel del Roig se sumen als grups ja s’havien anunciat Stay Homas, 31 Fam, Els Catarres, The Tyets, Els Amics de les Arts i Suu.

Al detall: La novena edició del festival comptarà amb el debut de grups que s’estrenen al Canet Rock com The Tyets o 31 Fam al costat de formacions habituals com els Stay Homas, Suu, Els Catarres, Buhos o Els Amics de les Arts.

  • Aquesta edició servirà també per commemorar els deu anys del ‘Jo mai mai’ de Joan Dausà i hi haurà lloc pel fenomen mediàtic d’Eufòria de TV3 Triquell, les reivindicatives Pupil·les, el so menorquí de Pèl de Gall i els valencians Auxili.

Què diuen? En una trobada amb diversos artistes han explicat que ja s’han venut 12.000 entrades, gairebé la meitat de l’aforament total del festival.

  • La directora del Canet Rock, Gemma Recoder, ha assegurat que haver venut aquesta xifra demostra la confiança del públic amb el festival i genera “il·lusió”.
  • “Tenim un cartell diferent, amb novetats i això sorprendrà i agradarà molt”, ha apuntat.
  • Recoder, que s’ha mostrat confiada que ompliran la totalitat de l’aforament del Canet Rock amb 25.000 persones, ha recordat que la característica especial del festival és que és un sol escenari i amb 12 hores de música consecutiva.
  • “Fem canvis molt curts, això suposa una feinada increïble”, ha reivindicat. “La festa no para mai hi ha grups fins a la sortida del sol”, ha celebrat.

A la pràctica: La responsable del Canet Rock ha recordat que en les pròximes 24 hores es vendran les entrades un preu especial de 36 euros.