Cultura i Pantalles
Imatge de l'anunci de la nova sèrie
Foto: Imatge de l'anunci de la nova sèrie | HBO Max
Sèries

És oficial: Harry Potter tindrà una sèrie adaptada a HBO Max amb l'aval de J.K. Rowling

Actualitzat: Dijous, 27 d'abril de 2023. 20:46
Temps de lectura: 3 minuts
Imatge de l'anunci de la nova sèrie
Foto: Imatge de l'anunci de la nova sèrie | HBO Max

Els rumors s'han confirmat. Harry Potter tornarà a les pantalles després de més de 12 anys d'ençà que es va estrenar l'última pel·lícula als cinemes d'arreu del món. 

Què en sabem? La plataforma HBO Max ha confirmat el que tot el fandom de mags i magues estaven esperant: Harry Potter tindrà una sèrie adaptada de fins a set temporades, una per cada un dels llibres que va escriure l'escriptora J.K. Rowling. 

  • La plataforma de sèries i pel·lícules ho ha confirmat a través d'un tuit: "La teva carta de Hogwarts està aquí", comença el missatge. 
  • "Max ha encarregat la primera sèrie de televisió amb guió de Harry Potter", continua dient. 
  • El tuit assegura que aquesta adaptació serà "fidel als icònics llibres". 

En què consistirà la nova sèrie de Harry Potter?

En detall: De moment només se sap que HBO Max mantindria el famós logotip de la saga. 

  • Es pot observar en el vídeo que han penjat a les xarxes socials per fer públic aquest anunci. 

Previsions: No s'ha avançat més informació que la confirmació de l'adaptació de la sèrie. A partir d'ara, els fans del món màgic hauran d'esperar que es vagin anunciant més detalls. 

  • Un dels dubtes que més preguntes crea és qui protagonitzarà la sèrie: seran els mateixos actors que ho van fer a les pel·lícules? Seran actors nous? 

D'on venim: El món fantàstic de Harry Potter va arribar al públic en format de llibre l'any 1997, amb la publicació de Harry Potter i la pedra filosofal. 

  • A partir d'aquest any, la publicació de sis llibres més i un total de 8 pel·lícules va convertir la saga màgica en una de les més seguides i esperades del món.
  • L'última pel·lícula de la saga es va estrenar l'any 2011.
  • Tot i això, Warner ha estirat com ha pogut el xiclet i l'èxit de la franquícia i ha creat la seqüela Animals Fantàstics, un seguit de pel·lícules centrades en el mateix món, però desenes d'anys abans que nasqués Harry Potter. 

Desapareix HBO Max i arriba Max

El canvi: La plataforma HBO Max, propietat de WarnerMedia, ha anunciat recentment que canviarà el seu nom a "Max". Aquest canvi de marca forma part d'un esforç per simplificar i unificar la imatge de la plataforma.

A més del canvi de nom, la plataforma també està treballant en noves característiques i funcions per millorar l'experiència de l'usuari, com una navegació més intuïtiva i una millor personalització de les recomanacions.