Cultura i Pantalles
Operación Triunfo 2017
Foto: Operación Triunfo 2017 | RTVE
Programes

Torna ‘Operación Triunfo’: Prime Vídeo compra el programa i prepara una nova edició

Temps de lectura: 2 minuts
Operación Triunfo 2017
Foto: Operación Triunfo 2017 | RTVE

Torna un dels talent shows més estimats de la televisió. 'Operación Triunfo' vindrà de la mà d'Amazon Prime Vídeo, que ha comprat el programa després que no es renovés amb TVE, segons ha avançat Vertele. D'aquesta manera la plataforma d'straming serà finalment la nova casa del programa després de molts rumors i suposicions sobre el seu futur.

En detall: El programa tindrà una nova edició, que es podrà veure entre finals de 2023 i principis de 2024.

  • El talent show estarà format per gal·les en directe i un canal 24 hores per seguir tot el que passa a l'acadèmia.
  • També existeix la possibilitat que Twitch formi part del projecte, ja que és de la mateixa companyia i destaca pel seu èxit en els seus directes. 

Previsions: Aquest acord, que està previst que se signi en els propers dies, podria obrir la porta als esdeveniments en directe a la plataforma d'Amazon, ja que fins ara els programes que s'havien fet eren en diferit.

Tot i això, hi ha altres plataformes que també s'han interessat pel programa.

  • Movistar Plus+ o Netflix haurien fet alguna oferta per quedar-se amb OT.

Context: 'Operación Triunfo' va començar el 2001 a TVE. Tres edicions després es va traslladar a Telecinco, fins a la seva cancel·lació el 2012.

  • Uns anys més tard, es va rescatar aquest format de la mà de TVE, però la pandèmia va afectar el programa pel seu tipus de format i fins llavors han estat moltes les especulacions sobre el futur d'OT.
  • De fet, Tinet Rubira, màxim responsable de la productora, mai no va afirmar que OT no anés a tornar. Rubira va declarar en una entrevista a Vertele que si TVE no estava disposada a seguir amb el format, el mercat digital podria emetre el programa sense necessitat de comptar amb la televisió lineal.