Cultura i Pantalles
Barack Obama i Michelle Obama sortintdel Moco Museum
Foto: Barack Obama i Michelle Obama sortintdel Moco Museum | Guifré Jordan / ACN
Oci

La ruta cultural dels Obama i Spielberg abans del concert de Bruce Springsteen

Temps de lectura: 2 minuts
Barack Obama i Michelle Obama sortintdel Moco Museum
Foto: Barack Obama i Michelle Obama sortintdel Moco Museum | Guifré Jordan / ACN

Diversos famosos assistiran aquest divendres a la nit al concert de Bruce Springsteen, entre ells els Obama i Steven Spielberg. De fet, ja han arribat a Barcelona i han fet parada per algun restaurant, museu i monument històric de la ciutat.

Per què és important? Aquest divendres arrenca a l'Estadi Olímpic de Barcelona la gira europea 2023 de Bruce Springsteen que acabarà el 25 de juliol a la ciutat italiana de Monza.

Què en sabem? Els Obama, Spielberg i Springsteen ja són a Barcelona. No només aniran al concert del seu amic, sinó que han visitat alguns llocs claus de Barcelona. Entre ells, aquest dijous han sopat tots plegats al restaurant Amar Barcelona, obert fa gairebé un any a l'Hotel Palace pel xef Rafa Zafra, que ha publicat dues fotografies al seu compte d'Instagram.

  • Després d'aquest sopar i segons alguns mitjans tots s'haurien traslladat a l'Hotel La Florida, on s'allotgen durant la seva estància a Barcelona.

A més: Aquest divendres l'expresident dels EUA Barack Obama i la seva dona, Michelle Obama, han visitat el Moco Museum del barri del Born de Barcelona, acompanyats de Steven Spielberg i la seva parella, Kate Capshaw.

  • Segons els responsables de la institució, al predecessor de Donald Trump i Joe Biden li ha "encantat" les obres dels artistes afroamericans Jean-Michel Basquiat i Kehinde Wiley, que va fer un retrat a Obama el 2018.
  • Segons un representant del museu, Àlex Agulló, va ser l'expresident qui va demanar la visita, que ha durat 40 minuts.
  • Rac1 també ha avançat que els Obama i Spielberg han estat dinant aquest divendres al migdia al restaurant Terraza Martínezx.

D'on venim? La relació entre Barack Obama i Bruce Springsteen és de fa anys, des d'abans que el primer es convertís en president dels Estats Units el 2008. Springsteen, de fet, va participar en la primera campanya electoral d'Obama i va cantar en la presa de possessió.

Context: Bruce Springsteen actua a Barcelona aquest divendres 28 d'abril i també diumenge 30 d'abril.

  • És l'única ciutat de l'estat espanyol que visitarà.
  • El que havia de ser un únic concert va passar a ser-ne dos, perquè les entrades es van esgotar a velocitat rècord.
  • Aquests concerts són l'inici de la gira europea que passarà per Dublín, París, Roma, Amsterdam, Oslo i Copenhaguen, entre d'altres.