Cultura i Pantalles
Cartell de la 'Velada del año 3'
Foto: Cartell de la 'Velada del año 3' | Twitter / @IbaiLlanos
Entreteniment

Polèmica per la darrera baixa de la 'Velada del Año 3' d'Ibai Llanos

Temps de lectura: 2 minuts
Cartell de la 'Velada del año 3'
Foto: Cartell de la 'Velada del año 3' | Twitter / @IbaiLlanos

Cop dur per Ibai Llanos. Les baixes de la 'Velada del Año 3' no s'aturen i ara s'ha confirmat una de nova, que se suma a les de Papi Gavi i Viruzz.

Per què és important? El combat entre Amouranth i Mayichi era un dels plats forts d'aquest esdeveniment. A més, aquesta se suma altres baixes que hi ha hagut també per problemes mèdics i arriba només cinc dies abans del gran dia.

Què en sabem? L'streamer nord-americana Amouranth ha confirmat que no podrà assistir a la gala organitzada per Ibai Llanos.

  • Amouranth ha al·legat problemes de salut, concretament afecten els ovaris i, per tant, no podrà pujar al ring per lluitar contra Mayichi.

En detall: La baixa ha agafat a tothom per sorpresa, però sobretot al mateix organitzador de l'esdeveniment, Ibai Llanos.

  • L'streamer ha fet un directe només una hora després que Amouranth ho anuncies a les seves xarxes socials i ha donat la seva opinió al respecte.

Què ha dit Ibai? "Si si, increïble. M'he adonat de la notícia per un streaming d'ElXokas... aquesta no l'he vista arribar", reaccionava en directe Ibai Llanos.

  • "Ahir vaig tenir la darrera conversa amb el seu agent. Jo pensava que venia a Espanya avui, ja estaven fets els check-in i els vols. Però és un problema mèdic i la salut va per davant per qualsevol cosa", explicava l'streamer.

Tot i això, Ibai ha insistit a respectar aquesta baixa com qualsevol altra i ha assegurat que "la 'Velada' serà tot un èxit".

D'on venim? Serà la tercera baixa després de la de Viruzz i Papi Gavi, també per motius de salut.

Previsions: Ara l'organització haurà de buscar una substituta per lluitar contra Mayichi, aquest dissabte 1 de juliol. Ja sonen alguns noms al respecte tot i que encara no se n'ha confirmat cap.

  • Paracetamor, Arigameplays, Sofia Anyway o Ama Blitz són les opcions que més es llegeixen a les xarxes socials.