Cultura i Pantalles
Cartell de la pel·lícula 'Barbie'
Foto: Cartell de la pel·lícula 'Barbie'
Estrenes

Entrades 'Barbie': Com comprar-les i en quins cinemes es projectarà

Temps de lectura: 2 minuts
Cartell de la pel·lícula 'Barbie'
Foto: Cartell de la pel·lícula 'Barbie'

Aquest dijous 20 de juliol és una data marcada al calendari pels fans de la nina més famosa del món. L'esperada pel·lícula 'Barbie' s'estrena mundialment i es podrà veure a moltes sales de cinema. 

Per què és important? El film, protagonitzat per l'actriu Margot Robbie en el paper de Barbie, és una de les pel·lícules més esperades d'aquest 2023 i es preveu que sigui un dels films amb més recaptació de la temporada. 

On aconseguir entrades: La pel·lícula es podrà veure el pròxim 20 de juliol a totes les grans sales de cinema catalanes. També, en la majoria d'aquestes, ja es pot fer la precompra i reserva d'entrades per la data d'estrena. 

  • A partir d'aquest dijous 20 de juliol, tots els cinemes de Catalunya i de la resta d'Espanya tindran a la seva cartellera la pel·lícula del famós món de la Barbie. 

A més, la pel·lícula es podrà gaudir en català en els següents cinemes:

  • Mooby Arenas: Gran Via de les Corts Catalanes, 385
  • Cinemes Girona: C/ de Girona, 175
  • Kinépolis Mataró: C/ Estrasburg, 5
  • Cines FULL Cornellà: Av. del Baix Llobregat, s/n

El tràiler que permet veure com serà l'esperada pel·lícula ja s'ha publicat en català a les xarxes socials. L'ha penjat Cinema en català, que forma part de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

En detall: No han transcendit massa detalls de la trama de la pel·lícula, però sí que s'ha avançat una petita sinopsi que ja dona pistes cap a quin sentit tindrà el film. 

  • "Després de ser expulsada de Barbieland per no ser una nina d'aspecte perfecte, Barbie parteix cap al món humà per trobar la veritable felicitat", diu la sinopsi.