Cultura i Pantalles
Rosalía en una foto de les seves xarxes
Foto: Rosalía en una foto de les seves xarxes | Instagram
Música

Acaba l'era Motomami amb una allau de reaccions al tuit de Rosalía

Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía en una foto de les seves xarxes
Foto: Rosalía en una foto de les seves xarxes | Instagram

Ha arribat la fi de l'era Motomami. Rosalía ha acabat el Motomami World Tour després de fer 68 concerts a 21 països diferents de 3 continents en què dos milions de fans han pogut veure-la en directe.

Per què és important? Motomami serà recordat com el moment cúspide a la trajectòria musical de Rosalía, que ja és un fenomen internacional. L'àlbum ha rebut diversos  premis i reconeixements i la gira ha tingut un èxit aclaparador.

Què en sabem? La cantant ha fet una piulada dient "Avui s'acaba Motomami" seguit d'un cor embenat. El número de likes, retuits i comentaris a aquest missatge no paren de créixer, i és que els fans tenen clar que Motomami és una actitud que mai s'oblidarà.

  • Entre els comentaris hi ha fans que recorden moments del concert i altres que fan paròdia recordant el moment en què la presentadora de telenotícies, Ana Blanco, la va rebatejar com a 'Motomari'.

D'on venim? Rosalia va acabar el Tour el passat 22 de juliol amb el concert de París, a França en un concert que va reunir 55.000 persones.

  • La gira va començar el 6 de juliol de 2022 a Almeria i entre totes les localitats per on ha passat hi ha el Palau Sant Jordide Barcelona, on va actuar el 23 i 24 de juliol de 2022.
  • També va actuar al Primavera Sound el passat mes de juny.

En detall: La gira ha tingut dues parts, la primera de juliol a desembre de 2022 amb 46 concerts a 15 països. Aquesta part va acabarà el 18 de desembre amb un concert a l'AccorHotelsArena de Paris.

  • La segona etapa va començar el 2023 i es va basar en els festivals de Llatinoamèrica, Estats Units i Europa. 

Context: Els últims grans èxits de Rosalía han estat  ‘Tuya', ‘Llylm’, i l’EP amb Rauw Alejandro, ‘RR’.