Cultura i Pantalles
Fans fotografien l'homenatge on també deixen flors i missatges a Matthew Perry a Nova York
Foto: Fans fotografien l'homenatge on també deixen flors i missatges a Matthew Perry a Nova York | EFE
Obituari

Fans de 'Friends' acomiaden Matthew Perry a l'edifici de la mítica sèrie a Nova York

Temps de lectura: 3 minuts
Fans fotografien l'homenatge on també deixen flors i missatges a Matthew Perry a Nova York
Foto: Fans fotografien l'homenatge on també deixen flors i missatges a Matthew Perry a Nova York | EFE

El món de la televisió està de dol per la mort de Matthew Perry, l'actor que va encarnar durant 10 temporades a Chandler Bing a la històrica sèrie de 'Friends'.

Què en sabem? Les autoritats de Los Ángeles van trobar Perry la tarda dissabte 28 d'octubre ofegat al jacuzzi del seu domicili de Malibú. Qui va donar la veu d'alarma va ser la treballadora a qui va demanar que sortís a fer uns encàrrecs, i en tornar, se'l va trobar ja mort. Tenia 54 anys.

  • Encara es desconeix si alguna altra causa que no sigui l'ofegament ha contribuït en la mort de Perry, cosa que determinarà l'autòpsia. En aquest sentit, cal recordar que l'actor ha hagut de conviure durant gran part de la seva vida amb l'addicció a l'alcohol i les drogues.

El més nou: Multitud de fans de 'Friends' s'han acostat a l'edifici de Nova York on representava que vivien els personatges de la mítica sèrie. Ho han fet les darreres hores i després de conèixer-se la mort per 'acomiadar-se' de l'actor que va encarnar Chandler, deixant flors i missatges de record als peus de la coneguda façana del barri de West Village.

Què diuen? La família de l'actor va confirmar la mort amb un comunicat el mateix dissabte.

  • "Tenim el cor trencat per la tràgica pèrdua del nostre estimat fill i germà", detalla el text, reconeixent que "Matthew va portar moltíssima alegria a aquest món, com a actor i com a amic".

A més: Les mostres de condol s'han succeït a les xarxes socials, tant de companys de professió com d'autoritats. Aquestes en són algunes.

  • Un d'ells és Justin Trudeau, el primer ministre del Canadà, que el coneixia de la infantesa, quan la mare de l'actor va treballar com a secretària de premsa del pare de l'actual mandatari canadenc quan també va ser primer ministre. "La mort de Matthew Perry és impactant i molt trista. Mai no oblidaré els nostres jocs infantils i hi ha molta gent arreu del món que mai no oblidarà l'alegria que ell els donava. Gràcies per tots els riures, Matthew. Eres algú molt estimat i se't trobarà molt a faltar", ha publicat Trudeau.
  • Malgrat que els cinc actors principals de 'Friends' encara no han dit la seva, sí que ho han fet altres que van aparèixer a la sèrie. Maggie Wheeler va interpretar una nòvia de Chandler: "Quina pèrdua... El món et trobarà a faltar. L'alegria que ens vas donar a tants de nosaltres a la teva massa curta vida seguirà. Em sento agraïda per cada moment creatiu que vam compartir".
  • Morgan Fairchild va interpretar la mare del personatge: "Tinc el cor trencat per la prematura mort del meu 'fill'. La pèrdua d'un actor tan jove i brillant és impactant. Li envio el meu amor i condolences als seus amics i família, especialment al seu pare, John Benett Perry, amb qui vaig treballar a 'Falcon Crest'".
Etiqueta: Sèries