Cultura i Pantalles
Imatge de la pel·lícula 'La sociedad de la nieve'
Foto: Imatge de la pel·lícula 'La sociedad de la nieve' | Netflix
Cinema

'La sociedad de la nieve', de Bayona, nominada als Globus d'Or

Temps de lectura: 1 minut
Imatge de la pel·lícula 'La sociedad de la nieve'
Foto: Imatge de la pel·lícula 'La sociedad de la nieve' | Netflix

'La sociedad de la nieve', dirigida per Juan Antonio Bayona, està nominada al Globus d'Or en la categoria de millor pel·lícula estrangera.

En detall: El film del director català competirà en la categoria mb la francesa 'Anatomy of a Fall', la finlandesa 'Fallen Leaves', la italiana 'Io Capitano', l'estatunidenca 'Past Lives' i l'estatunidenca-britànica 'The Zone of Interest'.

  • La pel·lícula, de fet, ja és una de les grans favorites de cara als Premis Goya, on compta amb 13 nominacions.
  • A més, ha estat escollida pels acadèmics per a representar a Espanya als Premis Oscar de l'Acadèmia de Hollywood, que tindrà lloc al Dolby Thatre de Los Angeles el pròxim 10 de març.

Altres: 'Barbie', de Greta Gerwig, i Oppenheimer, de Christopher Nolan, són els protagonistes dels Globus d'Or, amb nou i vuit nominacions respectivament.

  • En tercera posició, amb set nominacions, hi ha 'Los asesinos de la luna', de Martin Scorsese, amb set nominacions. La segueix 'Pobres criaturas', de Yorgos Lanthimos, amb sis.

Previsions: La 81a cerimònia dels Globus d'Or se celebrarà el pròxim 7 de gener del 2024 a Beverly Hills, a Los Angeles.

  • Encara no es coneix qui serà el presentador de la gala. L'any passat ho va ser l'humorista afroamericà Jerrod Carmichael.
Etiqueta: Cinema