Cultura i Pantalles
El cantant Usher durant l'actuació de la Super Bowl 2024
Foto: El cantant Usher durant l'actuació de la Super Bowl 2024 | @NFL | X
Super Bowl

Crítiques a Usher pel show de la Super Bowl: recupera l'actuació completa

Temps de lectura: 3 minuts
El cantant Usher durant l'actuació de la Super Bowl 2024
Foto: El cantant Usher durant l'actuació de la Super Bowl 2024 | @NFL | X

Las Vegas ha acollit aquest diumenge un dels esdeveniments esportiu més importants i seguits del planeta, la Super Bowl. Un dels moments més esperats és el descans del partit, on cada any un artista s'encarrega de presentar una actuació musical. 

Per què és important? Les actuacions de la Super Bowl són un dels programes que acumulen més audiència de la Terra. L'any passat, l'actuació de la cantant Rihanna es va seguir per més de 118 milions de persones a través de la televisió i plataformes digitals. 

En detall: El partit d'enguany, celebrat al Allegiant Stadium de Las Vegas, s'enfrontaven els equips de San Francisco 49ers i els Kansas City Chiefs, l'equip del xicot de la famosa cantant Taylor Swift, que s'han emportat la victòria. 

  • Durant el descans, el cantant Usher ha estat l'encarregat d'actuar durant gairebé 15 minuts. El seu show ha rebut moltes crítiques dels usuaris a les xarxes socials, ja que esperaven un resultat més espectacular de l'artista. 

Què en sabem? La NFL ha escollit el cantant nord-americà Usher, conegut pels seus èxits DJ Got Us Fallin' In Love o Standing Next to You, entre d'altres. 

  • El cantant tenia la missió de fer ballar a tota la grada i mostrar que és un artista de cap a peus. És per això que Usher ha escollit els seus èxits més populars per aconseguir fer cantar i ballar els assistents del partit durant gairebé quinze minuts. 
  • Tot i això, Usher ha rebut més crítiques que felicitacions per la seva actuació sobre la pista de l'estadi de Las Vegas. Les xarxes socials han criticat l'espectacle del cantant i molts usuaris han considerat que no ha estat a l'altura o que el show ha estat decebedor. 
  • El músic s'ha fet acompanyar de fins a sis artistes més a dalt de l'escenari. La primera sorpresa de la nit ha estat la cantant Alicia Keys, que s'ha unit a Usher per interpretar el tema My Boo. També han acompanyat durant tot l'espectacle els artistes Lil Jon, Ludacris i Will.i.am. 

Context: No és la primera vegada que Usher actua a la Super Bowl. L'any 2011 va ser un dels artistes convidats a actuar durant el show de Black Eyed Peas. 

  • El raper tenia una missió difícil, i era superar l'espectacular show que va presentar l'edició anterior Rihanna. La cantant de Barbados va fer embogir a mig planeta amb el seu espectacle, on a més, va anunciar que esperava un nou fill. 

Què diuen? Les xarxes han criticat l'actuació d'Usher. Sembla que no ha convençut ni per la seva posada en escena ni per l'elecció dels convidats. Molts usuaris esperaven que el cantant aconseguís convèncer a Justin Bieber perquè l'acompanyés sobre l'escenari per interpretar el seu tema conjunt Somebody To Love.