Eleccions municipals 2023
L'alcaldessa de Barcelona
Foto: L'alcaldessa de Barcelona | ACN
Barcelona

'Barcelona obre camí', lema de campanya d'Ada Colau

Temps de lectura: 1 minut
L'alcaldessa de Barcelona
Foto: L'alcaldessa de Barcelona | ACN

'Barcelona obre camí' és el lema de campanya escollit per Barcelona en Comú de cara a les eleccions municipals del 28-M.

Context: Les enquestes li donen a Colau un resultat frec a frec amb Junts i el PSC, seguits per Esquerra.

Què ha dit? "És un lema molt clar i explícit, que apel·la al futur però que també reivindica la memòria i el caràcter de la ciutat", ha assenyalat l'alcaldessa i candidata de BComú, Ada Colau, en un acte al Parc Antoni Santiburcio.

  • "Barcelona ha de prendre una decisió molt important a les urnes: si torna a les polítiques del passat o segueix obrint camí", ha volgut deixar clar Colau.
  • "No necessitem tornar enrere ni discursos nostàlgics sense idees noves i que no donen resposta als reptes de present", ha afirmat la candidata de Barcelona en Comú, que ha fet una crida explícita a la participació: "Ens hem de mobilitzar massivament".

D'altra banda: El cap de llista de Junts, Xavier Trias, es creu guanyador, molt per davant de Colau. "Hem fet un equip molt potent i guanyador. Traurem 13, 14, 15 o 16 regidors si no badem, penquem i generem una onada d'entusiasme que faci que la gent ens voti", ha assegurat Trias.

  • "Tots estem compromesos per produir un canvi important en la ciutat. Som persones preparades i no gent que només sigui activista", ha etzibat el candidat de Junts. Calvet ha demanat acabar amb "l'urbanisme ideològic" i Ortega ha acusat Colau de ser una alcaldessa que "només renya".