En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Els bombers entren a l'edifici incendiat de València

Incendi d'un edifici a València

Els bombers entren a l'edifici incendiat de València

Actualitzat: Divendres, 23 de febrer de 2024. 13:26
Temps de lectura: 1 minut

20:23

ATENCIÓ MULTIREINCIDÈNCIA: Balanç del dispositiu conjunt de Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i Policia Nacional ahir a la tarda a l'Eixample de Barcelona. 

  • Les persones identificades sumaven prop de 600 antecedents policials. 
  • Mossos denuncia penalment tres persones.
  • Dues persones per furt i una per apropiació indeguda.
  • El dispositiu forma part del Pla Tremall.
20:00

Incendi València. Així accedeixen els especialistes de la Policia Científica a l'interior de l'edifici calcinat a València. Investiguen les causes de l'origen del foc. 

19:05

Successos. L'exeurodiputat i cofundador de Vox Aleix Vidal-Quadras ha assegurat que l'intent d'assassinat que va patir al novembre a Madrid ha reafirmat el seu compromís contra el règim iranià.

  • "Que m'escoltin a Teheran: no han aconseguit el seu objectiu. Miraculosament, he salvat la vida i penso seguir aquest combat a favor de la democràcia, la llibertat i els drets humans a l'Iran la resta de la meva vida", ha dit. 
18:15

Incendi a València. L'Ajuntament de Valencià anuncia que posarà a disposició 131 habitatges temporals pels afectats per l'incendi al bloc de pisos del barri de Campanar. 

17:46

Renfe. Retards de més de 30 minuts a les línies R1, R3, i R4 per una avaria a Arc de Triomf. 

17:25

Municipal. L’alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, ha respost a la sol·licitud d’informació que li va enviar la delegació del govern espanyol a Catalunya assegurant que l’Ajuntament compleix amb la normativa en matèria d’empadronament dins el termini i en la forma escaient.

  • Orriols assegura que "el procediment que segueix l’Ajuntament amb relació a l’empadronament no suposa cap vulneració de l’ordenament jurídic vigent". 
16:53

Incendi a València. S'eleven a 10 les víctimes mortals en l'incendi de l'edifici a València. 

16:45

Temps. S'esperen ruixats i tempestes al Pirineu, Prepirineu i les comarques de l'Empordà. 

15:55

Cas Koldo. La Fiscalia Anticorrupció sosté ara que Koldo García, l'exassessor de José Luis Abalos, va utilitzar el ministeri de Transports per agilitzar els tràmits en la contractació per la venda de mascaretes durant la pandèmia de la Covid.

15:00

Barcelona. El Ple de l'Ajuntament ha aprovat aquest divendres per unanimitat la creació d'una comissió d'estudi per analitzar reformes legislatives i altres mesures que permetin fer front a la multireincidència delictiva.

14:30

Cas Koldo. La vicepresidenta primera, María Jesús Montero ha assegurat aquest divendres que encara que de moment no hi hagi indicis d'il·lícit penal respecte a José Luis Ábalos, ella en el seu lloc dimitiria.

14:05

Tribunals. El jutge que instrueix el retard en la vacunació contra la covid-19 de policies nacionals i guàrdies civils a Catalunya ha demanat al Tribunal Superior de Justícia Catalunya que assumeixi el cas i investigui l'aleshores consellera de Salut, Alba Vergés.

  • L'instructor afirma que té prou indicis contra la vicepresidenta del Parlament, principalment la declaració de l'aleshores secretari general del Departament de Salut, Marc Ramentol. En la seva declaració, Ramentol hauria afirmat que els càrrecs de la conselleria van acordar aturar la vacunació als agents estatals. 
13:21

🔴 Incendi a València. Augmenten 6 les víctimes de l'incendi a València. Es tracta d'una família amb dos fills i un matrimoni de gent gran.

13:00

L'Ajuntament de València ha convocat per a aquest dissabte, a les 12.00 hores i davant de la façana principal, un minut de silenci en memòria de les víctimes de l'incendi que ha arrasat dos edificis al barri de Campanar.

12:40

Incendi a València. El País Valencià declara tres dies de dol per l'incendi a Campanar i suspèn els actes fallers.

12:20

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ja es troba a la zona de l'incendi de València. 

11:50

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, admet que les possibilitats de trobar algú amb vida a l'interior de l'edifici "són remotes".

  • A hores d'ara del matí hi continua havent vint persones desaparegudes i els seus familiars van perdent l'esperança. En aquest sentit, admet que "les possibilitats [de trobar-los amb vida] són remotes", cosa confirmada "pels mateixos efectius" de rescat.
11:50

Incendi a València. Els bombers entren a l'edifici calcinat de València per buscar desapareguts i les possibles causes de l'incendi. 

11:15

Incendi a València. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, viatja a València per visitar la zona afectada per l'incendi que ha deixat quatre víctimes mortals. 

  • Segons els serveis d'emergència, hi ha 14 persones sense localitzar. Una xifra que pot anar variant a mesura que passin les hores. 
11:00

Temps. La temperatura és entre 10 i 15 ºC més baixa que ahir al matí a l'alta muntanya, on la mínima ha voltat els -10 ºC a 2.500 m d'altitud, la més baixa des del 8 de gener.

10:48

Incendi a València. Entre els desapareguts hi hauria una família amb dos fills, de dos anys i dues setmanes.

  • La hipòtesi inicial apunta que tots quatre es trobaven dins d'edifici quan han succeït els fets. 
10:10

Violència de gènere. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que la dona trobada morta aquest dijous a un habitatge d'Olot ha estat assassinada per la seva parella, qui després s'ha suïcidat. Segons les dades del Departament d'Igualtat i Feminismes, aquest és el cinquè cas de violència masclista des de principi de 2024.

09:50

Incendi a València. El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ofereix ajuda al seu homòleg valencià, Carlos Mazón. 

  • Els dos presidents estan en contacte després que Aragonès enviés un missatge al valencià ahir a la nit. 
09:37

Incendi a València. Es confirmen quatre persones mortes, no identificades, pel foc a l'edifici del barri del Campanar. 

  • Segons els serveis d'emergència, hi ha entre 9 i 15 persones sense localitzar. 
  • S'han atès 15 persones ferides, de les quals 7 bombers. Només queden 6 bombers ingressats. 
09:00

Incendi a València. Els serveis d'emergència continuen treballant en l'edifici incendiat a València. Hi ha 19 persones desaparegudes i s'han de lamentar 4 víctimes mortals.