En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Segueix tota l'actualitat del dia

Vista panoràmica del litoral de Barcelona des de la platja de la Nova Icària

Segueix tota l'actualitat del dia

Temps de lectura: 1 minut

19:00

Internacional. La policia francesa ha detingut fa pocs minuts l'home que havia entrat al consolat iranià de París duent un cinturó amb el que semblaven explosius. L'home havia amenaçat d'immolar-se a l'interior de la delegació, cosa que ha posat en marxa un ampli dispositiu policial.

18:00

Serveis. Telefònica ha informat que el senyal de telefonia i internet s'ha començat a recuperar en alguns sectors del Ripollès -sense concretar quins- i que s'espera que es resolgui de forma progressiva a mesura que avancin els treballs de reparació. La incidència va ser aquest dijous a la nit en un punt entre Sant Joan de les Abadesses i Ripoll.

17:00

Successos. Els Bombers han localitzat el cos sense vida del menor, d'entre 14 i 15 anys, que s'hauria llançat a un gorg per banyar-se a Sant Fruitós de Bages conegut com els Tres Salts. L'avís s'ha rebut aquest divendres a les 11:20 i l'han donat els mateixos amics del noi en veure que no sortia de l'aigua. El gorg té una profunditat de cinc metres. Aquest divendres no hi havia classes i el grup d'amics ha anat a aquest indret a banyar-se.

16:00

Mobilitat. El tram entre La Pau i Gorg de l’L2 del metro quedarà sense servei aquest cap de setmana, concretament de dissabte, 20 d’abril, a les 10 de la nit fins al final del servei de diumenge, 21 d’abril. TMB explica que el motiu serà una obra de millora de la infraestructura, cosa que obligarà a suspendre la circulació de trens entre les dues estacions durant 26 hores.

15:00

Badalona. L’Ajuntament de Badalona autoritza el retorn d’un tercer grup de veïns dels blocs afectats per risc d’esfondrament. 

14:35

Cas Koldo. La Fiscalia Anticorrupció s'ha posicionat en contra que la dona del president del Govern espanyol, Begoña Gómez, sigui citada com a testimoni en la comissió d'investigació del cas Koldo. 

13:55

Sucessos. Els Mossos d'Esquadra han detingut a Salt, al Gironès, un home de 38 anys que el dijous al matí va intentar matar, a casa seva, la seva parella.

13:00

Serveis. Una part important del Ripollès porta des d'aquest dijous a la nit sense cobertura mòbil ni fibra òptica per un robatori de cable de fibra òptica entre Ripoll i Sant Joan de les Abadesses que ha interromput el servei.

12:21

La Fiscalia de l'Audiència Nacional s'ha posicionat favorablement a acceptar la competència del cas de l'atac d'un home al centre comercial Màgic de Badalona com a possible terrorisme. L'home hauria volgut venjar-se dels Estats Units per la guerra de Gaza atacant un McDonald's.

11:25

Cultura. El Palau de la Música acollirà aquest dissabte el primer concert de música de videojocs dins la temporada regular d'una orquestra en tot l'estat espanyol. Es tracta d'una proposta que porta per títol 'Videojocs en concert!', i que arriba de la mà de l'Orquestra Simfònica del Vallès en col·laboració amb el Cor Jove Amics de la Unió.

10:14

Incendis. 15 dotacions dels Bombers de la Generalitat i de Barcelona treballen en un incendi que crema una deixalleria a Montcada i Reixac, al Vallès Occidental. No hi ha ferits.

09:10

Temps. La temperatura ha baixat arreu del país respecte als valors registrats fa 24 h, i trobem valors negatius a diversos municipis de l'interior del territori. La temperatura màxima pujarà sobretot a la meitat nord i est del país, on ahir va quedar més baixa per la nuvolositat.