Fanzone
Victor Wembanyama l'estrella del futur de l'NBA
Foto: Victor Wembanyama l'estrella del futur de l'NBA | NBA
Bàsquet

Qui és Victor Wembanyama? El francés que revoluciona l'NBA amb passat blaugrana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Victor Wembanyama l'estrella del futur de l'NBA
Foto: Victor Wembanyama l'estrella del futur de l'NBA | NBA

"En els últims anys vam veure molts 'unicorns', però ell és un extraterrestre. Mai ningú va veure a algú tan alt com ell però amb un joc tan elegant i fluid. És un talent generacional", són paraules de LeBron James, un dels millors jugadors històrics de l'NBA parlant sobre Wembanyama

 

Per què és important? Wembanyama està cridat a ser un dels dominadors de l'NBA. En dos partits de pretemporada als Estats Units ha signat actuacions estel·lars. Aquesta matinada, 36 punts, 11 rebots i 4 taps, números d'una altra època.

 

Background. Victor Wembanyama va néixer el 4 de gener del 2004 a Le Chesnay, França. Fa 2 metres i 20 centímetres d'alçada i es mou com un base de metre i 80 centímetres. Amb només 17 anys, va debutar a l'Eurolliga i aquest estiu ha fet el salt als Estats Units, tot i que només per jugar-hi partits amistosos. 

 

 

Què esperar. El 2023 serà, si no hi ha cap daltabaix, número 1 del draft. Mentre, aquesta temporada, Wembanyama ha fet un pas enrere. Ha decidit no jugar l'Eurolliga i fitxar pel Boulogne-Levallois Metropolitans 92, equip d'Eurocup, segona competició continental. 

 

Té passat blaugrana. Fa uns anys, Wembanyama, va disputar la Mini Copa amb el Barça. És una pràctica habitual amb equips com Barça i Madrid, que aprofiten aquests torneigs per convidar a futures promeses i veure'n el rendiment contra els millors equips del país.

 

En resum. Victor Wembanyama ho té tot per triomfar. Quan acabi la pretemporada a l'NBA tornarà a França per jugar a l'Eurocup. Tot és un procés per acabar al Madison Square Garden recollint el número 1 del Draft, començant així una carrera que promet molta emoció.

 

Categoria: Fanzone
Etiqueta: Barça