Fanzone

Joel Joan embogeix al 'Senabre contraataca' i puja a la taula per demanar el retorn de Guardiola

Barcelona.

"L'únic que realment podria canviar el Barça és Guardiola". Així de taxatiu començava Joel Joan al plató del 'Senabre contraataca'. Un discurs que el propi actor va voler acabar sobre la taula.

Què ha dit Joel Joan: "Guardiola és una filosofia. Quan parleu de tants milions... és indecent pagar 200 milions per un jugador. Messi per quants milions tornarà? És indecent. És absurd. Quan érem guanyadors? Quan sortíem de la base, quan teníem a Xavi, Iniesta, Messi, Busquets, Puyol, Piqué. És quan érem importants, quan sortien els xavals de casa", afirmava animat per Dani Senabre i la resta de tertulians mentre l'actor pujava a la taula.

D'on venim: Els rumors sobre el possible retorn de Leo Messi al FC Barcelona segueixen aumentant conforme passen les setmanes. Laporta va dir, durant la pretemporada, que "tenien un deute pendent de l'argentí" i que "volien que es retirés al Barça sent ovacionat a cada camp on anés".

Qui ha dit què: El vicepresident econòmic del club, Eduard Romeu, va afirmar fa una setmana que "veia viable econòmicament" el seu retorn i, en la roda de premsa d'aquest dijous, va reiterar que "Leo és un actiu del Barça i té les portes obertes". Tema que van debatre els tertulians de la taula del 'Senabre Contraataca', amb un Minguella Junior que negava que la seva tornada fos possible. Motiu pel qual Joel Joan va voler expressar quin era l'únic retorn que, segons ell, provocaria un canvi substancial a l'equip: El de Pep Guardiola.

Reviu el moment:

Categoria: Fanzone