Fanzone
El Clàssic

Dani Alves, caçat veient el Clàssic al Bernabéu: "Vaig aguantar com un campió"

Barcelona.

Dani Alves és un jugador que mai deixa indiferent. L'última del brasiler va ser durant el Clàssic. L'exblaugrana va ser caçat per les càmeres veient el partit al Santiago Bernabéu entre el públic madridista.

Per què és important: Els jugadors acostumen a veure els partits des de la llotja o en seients reservats per a ells. És el primer cop que una llegenda blaugrana es col·loca entre aficionats, i més del club contrari.

Què ha dit Dani Alves: El jugador ha volgut dir la seva per xarxes en el to humorístic que el caracteritza: "Sempre s'ha de tenir molta personalitat per a viure coses que un mai ha viscut. Vaig viure el Clàssic d'una manera diferent, amb sensacions diferents i amb unes ganes enormes d'estar-hi dins", començava. "Què mal rodejat vaig estar, però vaig aguantar com un campió (emoticona de plorar de riure). Infeliçment pels culés no va ser el resultat esperat, però ser aficionat d'un equip és estimar-lo quan les coses no surten bé, és donar suport quan no és el millor dia i també és no deixar d'estimar-lo passi el que passi!", afegia.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Daniel Alves (@danialves)

On juga ara Alves: Alves va deixar el FC Barcelona aquest estiu i actualment està jugant amb els Pumas de la Lliga mexicana. El lateral va jugar en dues èpoques a l'equip de la Ciutat Condal; entre 2008 i 2016 a la primera i més exitosa, i la temporada 2021/22.

Categoria: Fanzone
Etiqueta: Barça