Fanzone
Foto: | Chaloupka Miroslav / CTK / dpa
INFERMERIA BLAUGRANA

Mala sort al Barça amb les lesions o falta de preparació física?

Foto: | Chaloupka Miroslav / CTK / dpa

El Barça acumula lesionats. Així, l'staff de Xavi podria no estar al nivell d'excel·lència que demana per als seus jugadors.

Per què és important? Un dels motius de la crítica situació del Barça a la Champions ha estat les baixes sensibles. L'equip de preparació física del club no té experiència a l'elit de l'esport. Si se suma dos més dos, podria ser aquest el motiu de què els jugadors es trenquin amb facilitat. 

Qui és qui

  • Ivan Torres: el preparador físic dels blaugranes. Tot i estar llicenciat en CAFE, la seva experiència és amb l'AEK Lamarca, Apoel i Leeds i Alsadd
  • Carlos Nogueira fisioterapeuta, sols a les files de l'Alsadd
  • Òscar Fernández, segon de Xavi, ha treballat amb equips de 2a catalana. Per tant, gestionar un equip ple d'egos com el Barça complicat. 
  • Sergio Alegre: tercer entrenador, acomiadat del Rubí per mals resultats 

En profunditat: els blaugranes compten amb Ricard Pruna. El doctor, tota una excel·lència al Barça amb més de 25 anys allí. 

En conseqüència: Els culers no competeixen a Europa. Amb el Bayern, la diferència de nivell físic era abismal. Amb el Viktoria Plzen, el "pitjor equip d'Europa", també sofrint. 

Visió global: Si comparem amb els membres de l'staff d'altres tècnics com Luis Enrique, la situació canvia. L'asturià tenia a Rafel Pol com a preparador físic, amb experiència a la Roma i al Celta. 

Per acabar, una altra versió dels fets, els partits de seleccions. Abans de l'aturada, el Barça sols tenia a la infermeria a Sergi Roberto, després, un constant de futbolistes. 

Categoria: Fanzone