Fanzone
 Gerard Piqué, en el partit del Barça contra l'Almeria
Foto: Gerard Piqué, en el partit del Barça contra l'Almeria | Toni Albir/Efe
BARÇA-(2-0)ALMERIA

Gràcies, capità, les teves llàgrimes són les de tot el Barça, que sempre serà casa teva

 Gerard Piqué, en el partit del Barça contra l'Almeria
Foto: Gerard Piqué, en el partit del Barça contra l'Almeria | Toni Albir/Efe

El Barça li regala a Piqué una victòria (2-0) que passa a segon pla. El futbol té memòria i Geri sempre serà part del Barça.

Per què és important? El Barça suma de tres i rep homenatge a Gerard Piqué, qui ha estat el seu líder. Així, els blaugranes aconsegueix ser els primers de la taula a la Lliga. El central del Barça s'ha acomiadat com una llegenda, amb una immensa ovació al Camp Nou i passa a la història. 

Els motius 

  • El Barça ha assetjat la porteria dels de Rubi, els extrems han atropellant als andalusos 
  • El mosquit, després d'una estel·lar passada de Busi, fa el que vol amb la defensa andalusa i deixa una delicatessen de gol 
  • Les arribades a l'àrea de Frenkie tenen premi. El neerlandès, a un segon remat després del tir d'Ansu, també goleja
  • Lewandowski no ha marcat un penal. El polonès és humà i no pot sempre ha d'estar encertat tot i intentar-ho
  • Gerard Piqué, pura adrenalina, "Piquenbauer", ha cantat el Camp Nou, el futbol té memòria i ets una llegenda del futbol

El més destacat: L'experiment de Xavi li està donant resultat. Dembélé ha estat molt incisiu per la banda dreta i quan ha arrancat la moto, ha deixat un gol a l'altura dels grans davanters. 

Situació actual El Barça és líder a la competició domèstica. Així, el Madrid haurà de guanyar al Rayo, si vol fer-li sorpasso. 

Visió global: Amb la retirada de Piqué, el Barça perd a un dels jugadors d'una generació que ha estat històrica. Alba i Busi, els últims supervivents. 

Per acabar: Geri, ha estat clau durant 15 temporades a l'equip. És llei de vida, i has decidit que ha arribat el teu moment. El Camp Nou et demanarà el "Quédate, com Quevedo, però ja és massa tard. Has complit la promesa que vas fer i el teu llegat, sempre serà etern al Barça. Has acabat, com vas començar, amb victòria, i a la teva casa.  Gràcies, capità. Tornaràs, no tardis.