Fanzone
Messi, durant el Mundial
Foto: Messi, durant el Mundial | Europa Press
Futbol

Messi, a prop de fitxar per l'Inter de Miami

Messi, durant el Mundial
Foto: Messi, durant el Mundial | Europa Press

Leo Messi està a prop de fitxar per l'Inter de Miami per la pròxima temporada, segons Times Sport, i no tornaria al Barça.

Què sabem? 

  • L'actual jugador del PSG i exfutbolista del Barça acaba contracte el juny del 2023, tot i que té l'opció d'ampliar-lo, però l'opció que li plantegen els americans podria convèncer-lo de posar fi a la seva etapa a França i de no tornar a Can Barça.
  • El contracte que el club fundat per David Beckham planeja tancar amb l'argentí el faria el jugador millor pagat de la història de la Major League Soccer (MLS), la lliga de futbol estatunidenca.
  • A més, és una estratègia de l'esport americà per millorar la seva posició i imatge de cara al Mundial del 2026, ja que aquest es jugarà als EUA, Canadà i Mèxic.

Mentrestant: Messi es troba jugant el campionat del món. Tot just ahir va guanyar a la selecció mexicana per mantenir viu l'equip i arribar al tercer partit de la fase de grups amb opcions per classificar-se per vuitens.

  • Així, sempre segons el Times Sport, l'ex 10 blaugrana firmarà contracte amb els americans després del Mundial.

A més: L'Inter de Miami és l'opció que més sona per a Sergio Busquets. El migcampista de Badia del Vallès acaba contracte aquesta temporada i no renovarà amb el Barça. Així, Messi i Busquets podrien seguir sent companys d'equip l'any vinent.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Futbol Leo Messi