Fanzone
Víctor Font i Erling Halaand
Foto: Víctor Font i Erling Halaand | Instagram
BARÇA

Haaland, la carta electoral de Víctor Font pel 2026?

Víctor Font i Erling Halaand
Foto: Víctor Font i Erling Halaand | Instagram

Sembla que, tot i acabar d'aterrar a Manchester aquest passat estiu, el futur d'Erling Haaland continua sobrevolant el Camp Nou. Aquesta vegada, a través de Víctor Font.

El motiu: L'excandidat a la presidència del FC Barcelona ha pogut conèixer en persona l'estrella noruega de 22 anys. El moment ha quedat immortalitzat a través d'una 'Instagram story' que ha protagonitzat les xarxes de Font durant 24 hores.

Què sabem: Aprofitant la bona relació que manté amb Pep Guardiola, ha visitat la concentració del Manchester City, on el conjunt 'skyblue' ha iniciat una breu pretemporada de cara al retorn de la competició després del Mundial de Qatar

Background:

  • Després de la mort de Mino Raiola, antic representant del noruec, tot ha quedat en mans de la seva advocada, la brasilera Rafaela Pimenta.
  • El Manchester City tornarà a l'activitat amb un amistós davant de Girona, el 17 de desembre (12:00 h).
  • Amb la reducció de mandat de sis a cinc anys efectuada per Laporta, la data final al mandat actual del president és fixada pel 30 de juny del 2026.
  • El Manchester City va anunciar la renovació del seu entrenador, el català Pep Guardiola, fins a l'estiu del 2025.

Situació actual: Podria ser la primera carta electoral de Víctor Font de cara a les eleccions blaugranes de 2026? El temps ho dirà, però l'empresari granollerí no ha dubtat a fer públic el seu afecte per un dels jugadors del moment.

Categoria: Fanzone