Fanzone
Mateu Lahoz, l'àrbitre assignat per al derbi català
Foto: Mateu Lahoz, l'àrbitre assignat per al derbi català | Europa Press
FC Barcelona - RCD Espanyol

Mateu Lahoz xiularà el derbi català després de la seva polèmica actuació al Mundial

Mateu Lahoz, l'àrbitre assignat per al derbi català
Foto: Mateu Lahoz, l'àrbitre assignat per al derbi català | Europa Press

Mateu Lahoz ha estat l'àrbitre assignat per al partit entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol al Camp Nou, després de la seva polèmica actuació al Mundial de Qatar.

Al detall: El col·legiat valencià, Antonio Miguel Mateu Lahoz serà l'encarregat de dirigir el derbi del pròxim 31 de desembre.

  • Tal com ha confirmat aquest dimarts la RFEF després d'anunciar les designacions arbitrals de la jornada 15 de La Liga.
  • Serà la quarta vegada que Mateu Lahoz xiuli el derbi català.

D'on venim? El primer derbi de Mateu Lahoz va ser el duel de lliga de la temporada 2014/15 en el RCDE Stadium, un partit que van guanyar els blaugranes per 0-2 i en el qual Jordi Alba i Héctor Moreno van acabar expulsats.

  • El valencià va tornar a xiular el derbi del Camp Nou en la temporada 2016/17, que va acabar amb victòria blaugrana per 4-1.
  • La tercera vegada que Mateu Lahoz va estar designat per un partit entre Barça i Espanyol va ser en els quarts de final de la Copa del Rei de la temporada 2017/18, que també es va saldar amb triomf culer per 2-0.

A més: Mateu Lahoz va ser protagonista al Mundial de Qatar després del partit entre l'Argentina i els Països Baixos de quarts de final.

Per acabar: El conjunt de Xavi Hernández tornarà a la competició després del Mundial de Qatar l'últim dia de l'any davant l'Espanyol. El derbi al Camp Nou tancarà el 2022 on el Barça buscarà mantenir el lideratge a la Lliga Santander.

  • El tècnic culer prepara el derbi a l'espera de la tornada de Koundé, amb permís després del Mundial, i amb la baixa confirmada de Lewandowski per sanció. Xavi tindrà a tota la plantilla disponible per buscar la victòria davant l'Espanyol.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Futbol Barça