Fanzone
Ansu contra el Betis
Foto: Ansu contra el Betis | Juan Carlos Cárdenas/Efe
BETIS 2(2-2) 4 BARÇA

45 minuts perquè Ansu torni a ser Fati, contra el Madrid

Ansu contra el Betis
Foto: Ansu contra el Betis | Juan Carlos Cárdenas/Efe

Ansu, enmig d'un moment d'inestabilitat anímica, celebrava el seu gol emocionat. El davanter és la clau de Xavi. 

Per què és important?  Abans la derrota era anecdòtica per al Barça, mentre que ara ho és no estavellar-se als partits. Amb la final a l'horitzó contra el Madrid, Ansu és el millor amulet de Xavi a la Supercopa. 

El motiu: el davanter ha marcat 1 gol cada 45 minuts a la Supercopa. Així, la seva relació amb el gol a aquesta competició és molt positiva. 

  • A més del gol contra el Betis, va anotar contra el Madrid l'edició anterior. Aquell partit va ser especial pel 10 perquè marcava el seu retorn al terreny de jocs després de la lesió als isquiotibials al camp del Celta

Background: El Barça, amb més ombres que llums, buscava el gol de la victòria contra el Betis per classificar-se a la final

  • Ansu Fati va entrar al camp el 86' i gairebé va tardar 7 minuts a anotar el golàs que donava vida a un Barça condemnat a la indiferència 
  • Tot i això, els culers van haver de jugar-s'ho tot als penals, perquè Loren va fer l'empat
  • A la pena màxima tampoc va fallar i així és visible que el 10 culer ha recuperat la confiança
  • Ter Stegen va guanyar-li el duel a Claudio Bravo, qui havia estat el seu company a Can Barça, als penals, 

Què va dir Ansu? "Ha estat un partit molt complicat, estic feliç per ajudar a l'equip amb el gol. El més important és que estem a la final"

L'anècdota: Fati ha funcionat més de revulsiu que de titular. De fet, el seu paper a l'equip recorda el de Luuk de Jong, ja que era entrar i marcar. 

Què va dir Xavi: el tècnic es va penedir de no haver-lo entrat abans i va assegurar que "havia estat errada seva no treure'l abans"

Previsions: Els blaugranes s'enfrontaran al Real Madrid a la final i sembla que la davantera titular passa pel ressorgit amb el gol, Ansu. 

Categoria: Fanzone