Fanzone
Lewandowski i Claudia Pina
Foto: Lewandowski i Claudia Pina | Efe
Barça

El Barça presumeix: Lewandowski i Claudia Pina comparteixen rècord

Lewandowski i Claudia Pina
Foto: Lewandowski i Claudia Pina | Efe

Claudia Pina i Lewandowski no sols tenen en comú el fet de vestir la mateixa samarreta a l'equip blaugrana. 

Per què és important? El polonès s'ha convertit en el líder del projecte de Xavi amb els seus gols, mentre que la catalana, també a l'equip de Giráldez. Ambdós han complert una fita al Barça. 

El motiu: Pina es va estrenar a la Supercopa i ha aconseguit marcar en les 5 competicions que ha disputat, de la mateixa manera que Lewandowski, després del doblet a la Copa. 

Background

  • Lewandowski va arribar al Barça enmig de les crítiques. El Barça va pagar 45 milions fixos + 5 en variables aquest estiu, amb 33 anys.
  • 6 mesos després del seu fitxatge el davanter s'ha convertit en una peça capital de l'equip de Xavi. 
  • El polonès acumula 22 gols en 23 partits i 5 assistències: pitxitxi a la Lliga, va marcar: a Competició UEFA, a la semifinal i final de la Supercopa i ara a la Copa. 

Al detall: El davanter va necessitar ben poc per feu un doblet contra el Ceuta a la golejada del conjunt blaugrana a la Copa.

A més: Claudia Pina s'ha consolidat a l'equip de Giráldez aquesta temporada

  • Les culers van aconseguir classificar-se per a la final de la Supercopa d'Espanya després de la gran actuació de la davantera
  • Així, amb un 1-3 al Clàssic, el Barça guanya per dècim cop consecutiu el Madrid i disputarà la final contra la Real Societat aquest diumenge

Què va dir Pina? "Ni amb una menys han pogut amb nosaltres", en referència a l'expulsió d'Irene Paredes per doble amonestació. 

Visió global: L'equip de Xavi disputarà el seu partit a la Lliga contra el Getafe aquest diumenge, sense la seva estrella

Categoria: Fanzone