Fanzone
Manuel Pellegríni, l'entrenador del Betis
Foto: Manuel Pellegríni, l'entrenador del Betis | EFE / Chema Moya
Betis (1-2) Barça

La imatge que demostra que Pellegrini es va equivocar criticant el gol del Barça

Temps de lectura: 2 minuts
Manuel Pellegríni, l'entrenador del Betis
Foto: Manuel Pellegríni, l'entrenador del Betis | EFE / Chema Moya

L'entrenador del Betis va ficar la pota després de la derrota contra el Barça amb les seves crítiques al gol culer, el qual és totalment legal en revisar les imatges postpartit.

Per què és important? El Barça va aconseguir una victòria de líders (1-2) contra el Betis, la qual reafirma les seves possibilitats de ser campions a la Lliga. No obstant això, Pellegrini va criticar l'acció del gol culer i les imatges després del partit el deixen retractat. 

Què va dir Pellegrini? "Frenkie va treure la falta 20 metres més endavant del que corresponia i ens van agafar mal parats".

El motiu: les imatges demostren que la posició de Frenkie de Jong en treure la falta és totalment correcta. Per tant, el gol blaugrana és legal. 

D'on venim? Els blaugranes van solucionar els seus problemes amb el “com” i amb el què i van assolir una victòria 1-2 contra el Betis per amarrar-se al lideratge de la Lliga. 

  • Betis i Barça es van embrancar en una batalla campal al Villamarín on cap dels dos va passar de l'empat a la primera part.
  • A la segona, Frenkie de Jong va ser el més llest de l'equip. Després que els xiulessin una falta, va posar en marxa la pilota ràpidament deixant desprevingut l'equip verd-i-blanc.
  • Així, amb una passada d'un determinant Balde, Raphinha obria el marcador contra el Betis.

Visió global: Aquesta no va ser l'única queixa dels verds-i-blancs. Borja Iglesias va acabar molt enutjat.

  • El davanter va considerar que l'arbitratge no havia estat igual per a ambdós conjunts.

Al detall: El Barça va aconseguir una victòria moral després del primer gol de Raphinha i el segon de Lewandowski. Tot i això, van haver de lluitar fins al final perquè un gol en pròpia de Koundé va donar ales a un Betis neutralitzat pel joc blaugrana.