El defensa del Barça Sergio Busquets
Barça

Busquets estarà entre 2 i 3 setmanes de baixa

Temps de lectura: 2 minuts

La lesió de Sergio Busquets patida aquest diumenge contra el Sevilla el mantindrà allunyat del terreny de joc entre dues i tres setmanes, segons ha informat aquest matí el Futbol Club Barcelona en un comunicat.

Què en sabem? El defensa es va fer mal durant els primers minuts del partit que els blaugrana van guanyar 3-0 al Camp Nou.

• El capità de l'equip de Xavi pateix un esquinç en el lligament lateral extern del turmell esquerre.
  • "És baixa i la seva evolució marcarà la seva disponibilitat", informa el Barça en un breu comunicat a la seva pàgina web.

Al detall: Busquets es va lesionar el minut 7 de l'enfrontament després d'una puntada de peu del jugador del Sevilla En-Nesyri. Quan el català va reaccionar al dolor va tirar el peu cap enrere i es va doblegar el turmell, fet que li va provocar un fort esquinç.

• El central va ser substituït per Kessie, que va fer una gran actuació.

A partir d'ara: Busquets es perdrà el partit de lliga al camp del Villareal i el partit clau de l'Europa League contra el Manchester United. Tot i la lesió del defensa, els culers es van endur una victòria importantíssima per seguir al capdavant de la classificació de la lliga espanyola.

Visió global: La jornada d'aquest diumenge ha estat rodona per l'equip blaugrana. La seva victòria arribava després de la derrota del Reial Madrid contra el Mallorca, un escenari que consolida el lideratge a la lliga del Barça i l'avantatge davant els blancs, ara mateix a 8 punts de l'equip de Xavi.

Categoria: Fanzone