Villareal (0-1) Barça

Benvinguts a Hogwarts o a la màgia de Pedri: el Barça suma i continua líder

Temps de lectura: 2 minuts

El Barça és l'únic que pot perdre aquesta lliga i els blaugranes no estan disposats a llençar-ho tot cap per avall tan fàcilment i menys, si tenen a Pedri.

Per què és important? Els blaugranes repeteixen el seu habitual 0-1 amb un gol  de videojoc de Pedri. Els culers deixen de banda la taquicàrdia i el canari posa la seva màgia per aconseguir els tres punts i enfonsen un Villareal que no surt de la seva crisi.

Els motius

• Benvinguts a l'estadi de la Ceràmica, o bé, per a Pedri, a Hogwarts. El canari estava disposat a posar la màgia per combatre el diabòlic plantejament de Setién a la gespa.
  • El Villareal va sortir a mossegar, l'equació era ben clara: velocitat i no deixar que el Barça toqui la pilota, perquè els culers, gaudeixen amb ella, però sofreixen sense.
  • Xavi es desesperava a la banda, però Pedri s'encarregaria d'acabar amb els seus malsons. El canari combinaria amb Lewandowski i faria el primer.
  • Yeremi Pino es barallava per arribar a l'àrea, però es trobava amb els kàisers a la defensa blaugrana, sobretot amb Araujo, el qual es va convertir en la seva ombra.
  • Els jugadors van acusar l'alt ritme de la primera part i el seu joc era igual d'avorrit que un diumenge.
  • Tanmateix, ambdós equips sabien que no valia res que no fos un partidàs: mentre el Villareal creixia amb tímids xuts, Lewandowski i Pedri deixaven les seves típiques genialitats a la porteria de Pepe Reina.
  • Les faltes interrompien el joc i el partit perdia velocitat, però la tensió es mantenia amb tan curt resultat.
  • 80 minuts de partit i Pedri corria fresc per la banda com si res mentre els de Setién s'apagarien a mesura que passarien els minuts.
  • El fora de joc mantindria la imbatibilitat de Ter Stegen mentre Yeremi Pino s'acomiadaria del partit sense veure porteria i 90 minuts no serien suficients per a què els groguets busquesin l'empat.

Situació actual: El Barça avança per plàcidament per l'autopista de la Lliga i el Madrid a 11 punts, haurà d'espavilar aquest dimecres contra el Elche, si vol almenys, que els culers els vegin pel retrovisor.