Fanzone
El Barça després de la derrota contra l'United
Foto: El Barça després de la derrota contra l'United | Efe
MANCHESTER UNITED (2-1) BARÇA

Araujo, Busquets i Lewandowski donen la cara per Xavi, i per l'equip

Temps de lectura: 2 minuts
El Barça després de la derrota contra l'United
Foto: El Barça després de la derrota contra l'United | Efe

Així han estat les reaccions dels futbolistes del Barça després de caure derrotats a l'Europa League. 

Per què és important? El Barça volia aixecar el vol més enllà de la competició domèstica, però no ha pogut derrotar el Manchester United a Old Trafford. Els de Xavi posen ànima i cor, però no és suficient i es queden amb el record de caure un altre cop a Europa. 

Què ha dit Busquets? 

  • Són eliminacions diferents. En Champions no vam tenir sort, van passar moltes coses que et fan ensorrar. No vam ser capaços i cal fer autocrítica. Avui tot era diferent, era un rival que està molt en forma i, actualment, és dels millors d'Europa".
  • “Aquesta desfeta no passarà factura, estem cabrejats, però això és un procés i estem en el camí correcte. Estem primers a la Lliga i som semifinalistes de Copa, cal seguir cap endavant”.
  • “No ha estat per una falta d'intensitat. Quan et fiquen dos gols i perdones és molt difícil. L'equip ha estat bé, però hi ha hagut errors puntuals i no cal buscar un culpable. Som un equip i hem estat malament”. 

A més: Lewandowski ha agraït el suport de tots els culers i ha dit que: “És una eliminatòria a nivell Champions… Ara toca tirar endavant i fer-ho pas a pas”

  • “En la primera part hem tingut tot sota control, però a la segona, no, els primers minuts”.  

Què ha dit Araujo?: “Crec que vam fer un gran partit, però cal ser positius, l’equip està bé, estem progressant, hem de pensar en la Lliga i en la Copa del Rei, s’està veient la feina que està fent Xavi”. 

  • “És dur quedar eliminats després de l’equip que tenim, però cal passar pàgina. Vam fer una gran primera part i els seus gols ens ha afectat, són detalls que cal corregir i la temporada que ve ens anirà millor”.

Tot i que el de Xavi no ha estat a l'altura a les darreres eliminatòries europees, aquest cop ha deixat una bona imatge. Després de les històriques desfetes del club, competeixen de tu a tu contra un dels grans d'Europa. 

  • Ara els culers s'enfronten aquest diumenge a l'Almeria i el dijous vinent, al Real Madrid al Bernabéu a la Copa.