Fanzone
Alèxia Putellas
Foto: Alèxia Putellas | Europa Press
Futbol

Messi i Putellas continuen regnant: tots els premiats al The Best

Temps de lectura: 2 minuts
Alèxia Putellas
Foto: Alèxia Putellas | Europa Press

Leo Messi i Alèxia Putellas han tornat a fer història. L'exblaugrana i la reina del futbol han tornat a aconseguir el premi The Best de la FIFA. 

Per què és important? Els premis The Best FIFA Football Awards se celebren anualment i premien els jugadors i jugadores més destacats del món del futbol.

  • El jurat està compost per entrenadors de seleccions, els capitans de les seleccions, un periodista especialitzat representant cada selecció i aficionats registrats a Fifa.com.

Situació actual: Aquest passat dilluns 27 de febrer s'ha tornat a celebrar la gala coronant, de nou, a l'astre argentí i exjugador blaugrana, Leo Messi, i l'actual jugadora del F.C. Barcelona Alèxia Putellas

  • Tant Messi com Putellas tornen a revalidar el premi, que ja van aconseguir a l'edició anterior. 

Què diuen? Durant el seu discurs d'agraïment, Messi va considerar que "aquest any ha estat una bogeria" i afegeix que "he pogut aconseguir el meu somni després de tant lluitar, tant buscar i tant insistir. És el més bonic que m'ha passat a la carrera". 

  • Putellas després de la gala va assegurar estar "molt feliç i agraïda a totes les persones que han cregut que mereixia aquest premi". 

A més, la gala va retre un important homenatge a O Rei, a Pelé, mort a finals de l'any 2022. La seva viuda, Marcia Aoki, i el seu excompany de la selecció brasilera Jairzinho, van estar presents durant la cerimònia. 

En detall: El Barça també va tenir una presència important en la millor alineació del món, és a dir, les millors 11 jugadores. 

  • Les blaugranes Putellas, Lucy, Mapi i Keira van entrar dins d'aquesta prestigiosa selecció. 
Categoria: Fanzone