Fanzone
Paula Badosa, al Miami Open
Foto: Paula Badosa, al Miami Open | Rob Prange / Afp7 / Europa Press
Tennis

Paula Badosa malgasta un punt de partit i cau a l'Open de Miami

Temps de lectura: 2 minuts
Paula Badosa, al Miami Open
Foto: Paula Badosa, al Miami Open | Rob Prange / Afp7 / Europa Press

La tennista barcelonina Paula Badosa ha estat eliminada de l'Open de Miami, als Estats Units, la matinada d'aquest diumenge 26 de març.

Per què és important? D'aquesta forma, l'actual número 29 del món s'acomiada del segon Masters 1.000 de la temporada.

Què ha passat? La catalana ha caigut davant de la kazakh Elena Rybakina (3-6, 7-5, 6-3) en un xoc en el qual ha malgastat una bola de partit.

La crònica:

  • Després d'un primer intercanvi de ruptures en els primers compassos, s'ha imposat en els últims quatre jocs a l'actual campiona de l'Indian Wells.
  • Ja en la segona màniga, es va avançar 4-2 i, encara que la número set del rànquing WTA li va respondre amb un 'contrabreak', amb 5-4 va disposar d'una bola de partit que no va aconseguir materialitzar. Sí que va aconseguir trencar Rybakina en l'onzè joc, un 'break' vital per empatar la contesa.
  • En l'últim set, ambdues tenistes van defensar els serveis fins que la kazakh, en el setè joc, va trencar el servei de l'espanyola per enllaçar quatre jocs guanyats de manera consecutiva i tancar el duel en poc més de dues hores i mitja de joc.

A partir d'ara: Ara, Rybakina s'enfrontarà dilluns en els vuitens de final a la belga Elise Mertens, que va superar la croata Petra Martic en dos sets (6-4, 6-3).

Mentrestant: Per la seva banda, Daniil Medvedev no va donar opció a Roberto Carballés, a qui va eliminar en poc més d'una hora, per deixar el quadre masculí amb només dos espanyols: el murcià Carlos Alcaraz i el malagueny Alejandro Davidovich.

Categoria: Fanzone