Fanzone
Copa del Rei

1X1 del FC. Barcelona - R.Madrid: Naufragi culer al clàssic coper

Temps de lectura: 4 minuts

El Barça ha caigut a les semifinals de Copa del Rei en un naufragi en tota regla que deixa tocat tot l'equip, i molt assenyalat a Xavi Hernández.

 

Què en sabem? El FC.Barcelona ha quedat fora de la final de Copa a Sevilla. Una segona part horrorosa, on el Madrid ha superat el Barça d'una forma molt clara. Xavi Hernández queda molt tocat, per la mala lectura del partit, la seva inacció durant gran part del partit, i els seus discutits canvis, quan el naufragi ja era inevitable. Repassem els protagonistes de la desfeta:

Ter Stegen: Venut.

El porter alemany ha tornat a la crua realitat del futbol d'elit rebent 4 gols com 4 sols. Tot i una parada de mèrit, no ha pogut fer gaire més davant els davanters blancs, que arribaven a l'àrea culer com al saló de casa seva.

Balde: Irregular

Molt bona primera part del jugador de la Masia, projectant-se amb intenció i creant molt perill. A la segona part s'ha esfondrat com tot l'equip. La sort que ha tingut és que tot el joc blanc ha estat centrat per l'altra banda, i no surt en les fotos del gol.

Alonso: Feble.

Partit horrorós del central culer: Fred, tou i poc transcendent: No ha tingut sortida clara de pilota, ni ha defensat amb la passió que el partit requeria. Surt molt assenyalat i el seu futur com a culer està en dubte. En un moment clau, decideix entrar de forma feble i la jugada ha acabat en gol: Aquesta acció ha marcat el partit. La pregunta està clara: Per què ha renovat?

Koundé: Desafortunat

Sofriment extrem del central francès, que ha tractat de treure aigua arreu, però que ha acabat sucumbint. Dues accions desgraciades han marcat el seu partit, una acció de mèrit, que ha acabat dins la xarxa culer i una relliscada molt desgraciada que ha propiciat el segon definitiu gol de Benzema.

Araujo: Superat

Partit molt esforçat del central uruguaià, que ha patit el tsunami Vinícius. La primera part ha estat molt meritòria, però la segona part ha estat un suplici pel brau jugador culer.

Sergi Roberto: Naufragat.

Partit intranscendent d'un jugador que fa temps que ha demostrat una altre cop que no té nivell per l'alta competició. La seva primera part ha estat acceptable, però no li arriba el nivell físic ni tàctic per més de 45 minuts. El naufragi a la segona ha estat molt notori, i no és el primer cop que succeeix. Un altre cop una inacció seva acaba en gol blanc: la seva falta de tensió contra Modric condemna l'equip i assenyala Xavi: La seva renovació assenyala a més d'un, perque està demostrat que no té nivell per l'alta competició.

Busquets: Acabat.

El partit del capità culer ha estat un compendi de les seves febleses. Lent, intranscendent, fora de lloc i una rèmora per tot l'equip. La seva feblesa al mig del camp condemna l'equip, un cop més. Encara no ha renovat i ell mateix ha de reflexionar si val la pena seguir així un any més. Millor que ho faci ell perquè Xavi no ho farà

Kessié: Injust.

Injustícia plena pel jugador africà: Després d'una primera part imperial, no ha pogut fer res davant l'esfondrament. Ha tingut mala fortura a l'acció del penal, involuntària però amb existència de contacte. El seu canvi, un escàndol: Xavi sempre s'atreveix amb els mateixos i protegeix els de sempre, i Kessié ha estat un dels damnificats.

Gavi: Brau

Partit molt esforçat del sevillà: L'esforç no es negocia mai, i a la primera part ha unit un futbol d'un alt nivell a la seva intensitat habitual.

A la segona part, no ha pogut fer res davant el tsunami blanc.

Lewandowski. Inoperant

Partit deficient del davanter polonès, que no ha guanyat cap duel, ni s'ha anticipat, i quasi no ha generat perill.

L'única acció de mèrit ha acabat amb una aturada espectacular de Cortouis, que ha propiciat el primer gol madridista, clau al partit.

Raphinha: Decebedor

Partit deficient del brasiler, davant d'un moment clau de la temporada. Ha estat el jugador que ha aportat més perill a la davantera culer, però no ha parat de perdre decisions molt dolentes.

Ha estat una màquina de perdre pilotes i no ha desbordat Camavinga, que jugaba coix.

Ansu Fati. Testimonial.

Seria injust valorar el seu nivell de performance pels pocs minuts que ha jugat i les circumstàncies del partit.

Ferran: Intranscendent.

No és jugador revulsiu i avui ho ha tornat a demostrar.

Eric García: Sense valorar

Ha sortit amb el partit ja decidit i no ha pogut aportar res.