Fanzone
Cristiano Ronaldo amb l'Al-Nassr
Foto: Cristiano Ronaldo amb l'Al-Nassr | Mohammed Almsaad /Europa Press
Futbol

Per què Aràbia Saudita podria deportar Cristiano Ronaldo?

Temps de lectura: 2 minuts
Cristiano Ronaldo amb l'Al-Nassr
Foto: Cristiano Ronaldo amb l'Al-Nassr | Mohammed Almsaad /Europa Press

Cristiano Ronaldo podria enfrontar-se a un greu delicte després del seu polèmic gest a la Lliga d'Aràbia Saudita. 

Per què és important? Cristiano Ronaldo no està encaixant precisament bé la seva presència a la Lliga d'Aràbia Saudita i ara podria enfrontar-se a l'expulsió del país àrab després del seu comportament al partit contra l'Al Hilal. 

D'on venim? 

  • L'equip de Cristiano Ronaldo va caure contar l'Al Hilal 2-0 i s'allunya d'aconseguir la Lliga Àrab. 
  • Els aficionats audites van criticar-lo durament i l'exfutbolista del Manchester United va tocar-se els genitals en rebre càntics que corejaven el nom de Leo Messi.

De què se l'acusa? L'advocada i àrbitra comercial internacional Nouf bin Ahmed va anunciar a Twitter que presentarà una petició al Ministeri del país Àrab per l'arrest i deportació de l'exfutbolista del Real Madrid. 

  • "El comportament de Ronaldo és un delicte, un acte públicament indecent, que és un dels delictes requerits per l'arrest i deportació si el comet un estranger", escrivia en un tuit. 
  • De la mateixa manera, centenars d'aficionats saudites van exigir que es deporti l'astre portuguès per aquest suposat delicte.

En detall: La versió de l'equip de Cristiano Ronaldo (Al Nassr) ha estat que el futbolista no responia a les crítiques, sinó que havia rebut un cop als genitals durant el partit i que per aquest motiu es va endur la mà a aquesta zona. 

Visió global: no és el primer cop que Cristiano Ronaldo perd els nervis durant un partit de la Lliga d'Aràbia Saudita. 

  • L'exfutbolista del Manchester United es va fer viral després del seu enuig amb la derrota de l'Al Nassr 1-0  contra l'Al-Ittihad i els càntics que va rebre animant Leo Messi.
  • Les càmeres van captar com estava furiós, fent gestos de desaprovació amb les mans i donant un cop a una botella d'aigua, mentre part del públic cantava. 
Categoria: Fanzone