Fanzone
El Barça contra l'Atlético de Madrid
Foto: El Barça contra l'Atlético de Madrid | EFE/ Andreu Dalmau
Barça (1-0) Atlético de Madrid

Les claus de la primera part: Ferran marca i el Barça recupera vida amb Frenkie

Temps de lectura: 2 minuts
El Barça contra l'Atlético de Madrid
Foto: El Barça contra l'Atlético de Madrid | EFE/ Andreu Dalmau

El Barça estava de festa en Sant Jordi i Ferran Torres celebraria amb força un gol que pot valer tres punts(1-0).

Per què és important? El Barça recupera anys de vida amb un Frenkie estel·lar i Ferran celebra amb ràbia un gol que els pot valer la Lliga contra l'Atlético, tot i un Griezmann omnipresent.

Els motius

  • Els de Xavi, més pendents de veure com combatien el sol per jugar de tarda, que dels matalassers, es van trobar amb Griezmann quan encara no havia passat ni un minut. El davanter i promesa frustrada del Barça no va batre a Ter Stegen perquè el pal li ho va impedir i representava l'excel·lència d'un valent Atlético. 
  • Raphinha, conscient de la imminent tornada de Dembélé, no perdia ocasió per a activar-se amb Gavi i Lewandowski, tan necessitat que li trobessin a l'àrea, s'exhibia amb una ruleta a la primera que ho feien.
  • Balde trencava un Barça acostumat a jugar a càmera lenta i accelerava el joc dels culers. 
  • Frenkie era omnipresent amb la pilota i tenia la capacitat de créixer el Barça, però Griezmann li feia la competència amb un Ter Stegen que continuava salvant punts amb les seves aturades. 
  • El Barça es colpejava amb un Atlético replegat i perdia l'èmfasi, però Ferran, l'etern frustrat del Barça, marcaria i es desfaria dels seus dimonis. 

En detall: Els càntics cap a Messi al minut 10 no cessen. L'aficionat culer el reclama justament el dia que l'argentí està a Barcelona.

D'on venim? 

  • En diada de Sant Jordi, alguns regalen roses, altres llibres i al Barça la tornada de Pedri i Frenkie. Els culers recuperen els seus jugadors capitals, i esperen que també la creativitat, davant les mancances de la resta.
  • L'equip blaugrana no es pot permetre el luxe de tornar a recollir un empat, ni molt menys una derrota, després que el Madrid no llenci encara per la borda les poques esperances que té a la Lliga. 
  • Que si ADN, que si 1-0, que si la gespa del partit contra el Getafe, Xavi vol que l'atenció no es desviï més i també arrabassar-li a l'Atletico- a 13 punts- tota possibilitat de ser candidat al títol de lliga.

Previsions: El Barça es col·loca a 11 punts del Madrid i manté la distància amb aquest resultat. 

 

Categoria: Fanzone