Fanzone
Els jugadors del Partizán es pegan amb els jugadors del Real Madrid
Foto: Els jugadors del Partizán es pegan amb els jugadors del Real Madrid | EFE/Juan Carlos Hidalgo
Bàsquet

Impactant batalla campal en el partit de bàsquet del Reial Madrid a l'Eurolliga

Temps de lectura: 2 minuts
Els jugadors del Partizán es pegan amb els jugadors del Real Madrid
Foto: Els jugadors del Partizán es pegan amb els jugadors del Real Madrid | EFE/Juan Carlos Hidalgo

El partit de l'Eurolliga entre el Reial Madrid i el Partizan d'aquest dijous va deixar una imatge lamentable en forma de batalla campal entre els dos equips. A la pista s'hi va arribar a veure una clau habitual de lluita lliure. Els àrbitres van donar per finalitzat el partit quan encara falta 1 minut i 40 segons, amb la victòria de l'equip serbi per 80-95.

Què en sabem? Tot va començar amb una falta molt contundent de Sergio Llull (Reial Madrid) a Panter, que va contestar encarant-se i amenaçant el jugador balear amb el puny. La tensió que es va respirar en un segon entre els dos jugadors va provocar una baralla multitudinària entre els dos equips. 

  • Una de les agressions més impactants va ser la protagonitzada per Yabusele (Reial Madrid) que va agafar Exum a l'aire pel coll i el va llençar a terra. Jugadors i algunes persones del públic es van endur el jugador després de l'atac per evitar mals majors. 
  • Punter va donar un cop de puny a Musa. 

En detall: Després de 10 minuts de deliberació, els àrbitres van decidir que el partit acaba en aquell moment perquè cap dels dos equips tenia el mínim de 2 jugadors que estableix el reglament per continuar el partit, ja que es van desqualificar 21 jugadors.

Què diuen? Les cròniques esportives coincideixen aquest divendres en afirmar que, al marge del marcador, aquest dijous al pavelló madrileny l'esport va ser el gran perdedor.

  • En un comunicat després del partit, l'Eurolliga va "condemnar" els fets. "Aquests esdeveniments no representen els valors de respecte que la lliga i els clubs promouen i que el bàsquet promouen".

Situació actual: Previsiblement, l'Eurolliga prendrà dures mesures que es traduiran en sancions exemplars per diversos jugadors, sobretot de l'equip blanc, que es podrien quedar sense jugar una llarga temporada.

 

 

Categoria: Fanzone