Fanzone
Queens League

Paula Gonu abandona la presidència de Jijantes FC i anuncien la seva substituta

Temps de lectura: 2 minuts

La influencer Paula Gonu ha abandonat la Queens League i la presidència de l'equip femení de Jijantes FC, després d'una primera jornada nefasta amb dues derrotes en la Queens com en la Kings League.

Què en sabem? Paula Gonu, una de les influencers més potents d'Espanya, ha deixat de ser la presidenta de Jijantas. Ho ha explicat el mateix compte de Jijantes FC, que han comunicat que, després de parlar-ho totes les parts implicades han considerat que la millor decisió és que ara la presidència total del club femení fos assumida per Gerard Romero i Lisbeth Cid -tots dos són parella.

  • Els primers resultats dolents han sacsejat Jijantes FC i en l'equip masculí també hi ha hagut canvis. Marc Carmona, l'entrenador escollit ja en el primer split per Gerard Romero, ja no continuarà sent l'entrenador de l'equip per la pròxima jornada. En un altre missatge de Twitter s'ha anunciat que Jijantes FC havia decidit prescindir dels seus serveis, agraint el treball fet i el temps junts, encara que continuarà formant part del canal.

Situació actual: Encara no se sap qui substituirà l'entrenador de Jijantes FC, però segons apunten diverses informacions Roger de Villa, jugador actualment fora de combat per una lesió, farà de tècnic interí.

L'audiència: La competició masculina de la Kins League ha començat a retransmetre's per Cuatro, i ja se saben les dades d'audiència registrades. Les xifres assenyalen una mitja per sota de la mitja de la cadena amb un 3,5% de quota. Tot i això, un total d'1.295.000 espectadors han seguit la competició en diferents moments.

  • Pel que respecta a la Queens League, la competició va registrar també un 3,5% de quota de pantalla amb una mitjana de 295.000 espectadors, una mica per sota que la Kings League.
Categoria: Fanzone
Etiqueta: Queens League