Fanzone
Luis García, entrenador de l'Espanyol, protesta durant el partit contra el Rayo Vallecano
Foto: Luis García, entrenador de l'Espanyol, protesta durant el partit contra el Rayo Vallecano | Oscar J. Barroso / Europa Press
Espanyol

L'Espanyol denunciarà el seu descens davant de la justícia ordinària

Temps de lectura: 2 minuts
Luis García, entrenador de l'Espanyol, protesta durant el partit contra el Rayo Vallecano
Foto: Luis García, entrenador de l'Espanyol, protesta durant el partit contra el Rayo Vallecano | Oscar J. Barroso / Europa Press

L'Espanyol vol anar un pas més enllà i ha decidit emprendre accions legals a la justícia ordinària després de confirmar el seu descens de categoria.

Per què és important? L'equip s'ha sentit tota la temporada molt perjudicada per les decisions de l'arbitratge. De fet, després del descens, Luis Garcia va explotar a la sala de premsa i ara no es volen quedar de braços plegats.

Què en sabem? Segons ha avançat Rac1, l'Espanyol no portarà una única acció sinó un conjunt d'errades arbitrals que han rebut en contra aquesta temporada i que, segons diuen, els han portat al descens a Segona Divisió.

  • La darrera polèmica és la de diumenge a Mestalla quan l'àrbitre va anul·lar el gol legal a César Montes que hauria suposat un 1-3 contra el València. El partit va acabar, finalment, en empat a 2 gols.
  • Tampoc no va xiular un possible penal que els hauria donat una altra oportunitat d'avançar-se al marcador.

Previsions: Aquest procediment s'obrirà la setmana que ve, quan acabi la temporada.

Mentrestant, l'Espanyol manté oberta la impugnació del partit contra l'Atlético de Madrid de la jornada 36 de lliga i demanen que es repeteixi perquè l'àrbitre va validar, a instàncies del VAR, el segon gol sense una imatge que demostrés que la pilota havia traspassat la línia.

  • El Comitè de Competició ha tombat la impugnació, però el club vol esgotar totes les vies i ho portarà al Comitè d'Apel·lació i, si cal, al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport.
  • El Comitè argumenta que no té competència per pronunciar-se sobre la impugnació.

Finalment, aquests dos casos, 3-3 contra l'Atlético de Madrid i 2-2 contra el València, van acabar amb les opcions de l'equip català de seguir en la lluita per la permanència, i ara han iniciat un seguit de reclamacions amb les quals volen anar més enllà de les instàncies esportives.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Espanyol Futbol